Keresés:
 
Bejelentkezés:
Csak szexre kellesz DVD
forrás: HBO

Ashton Kutchernek csak szexre kellesz

2012. április 13. péntek
Küldés:   Facebook   Twitter   e-mail

Sok ágyjelenet van a Csak szexre kellesz című romantikus vígjátékban, ami kényelmetlen feladat elé állította a két főszereplőt, Natalie Portmant és Ashton Kutchert. – Nem egyszerű dolog meztelenül hemperegni, miközben hatan állnak körülötted – magyarázza a népszerű színész. Abba meg bele se mer gondolni, hányan nézik meg a moziban, illetve az HBO mozicsatornán.

A hollywoodi filmesek ezúttal telibe találtak, roppant aktuális témát vetettek fel. Világjelenség ugyanis, hogy a mai fiatalok a komoly, romantikus kapcsolat helyett inkább az érzelmek nélküli szexet részesítik előnyben. Míg néhány évtizeddel korábban a legfőbb dilemma az volt, hogy lehet-e jó barát egy férfi és egy nő anélkül, hogy lefeküdnének egymással, ma az a kérdés: szexelhet-e úgy egy férfi és egy nő, hogy az érzelmeket teljesen kizárják a kapcsolatból?

Nos, ezt az utat választja a két népszerű színész által alakított Emma és Adam. Úgy döntenek, hogy nem merülnek el a kiszámíthatatlan érzelmek mocsarában, hanem csupán jó haverok lesznek, akik időnként ágyba bújnak egymással. A lényeg, hogy nincsenek kötöttségek, hazugságok, felelősség, kötelező közös reggeli, ráadásul fizetni sem kell érte – egyszóval: Csak szexre kellesz! Ám orgazmus ide, orgazmus oda, hamarosan kiderül, hogy az érzelmek nélküli szex olyan, mint az étel fűszer nélkül.

Ivan Reitman filmje a feje tetejére állítja a romantikus komédiák alapképletét. Ennek megfelelően a forgatás is eltért a megszokottól. A sok bujálkodás még több felvételét „csak úgy lehet átvészelni, ha az egészet viccnek fogod fel – mondja Natalie Portman. – Tudod, hogy a partnered nem fog túllépni bizonyos határokat, ezért elengedheted magad, és amikor nevetni tudsz az egészen, már nem is olyan ciki.” A határt egy törölköző jelképezte, amit mindig maguk közé gyűrtek, hogy a kamera ne lássa. Csak akkor voltak bajban, amikor egyszer a kellékes a szokásos nagy frottír helyett egy kis kéztörlőt adott – húzkodhatták jobbra-balra.

Csak szexre kellesz a TV-ben

 TV csatornaIdőpontCím 
FEM3 2014. október 26. vasárnap 02:30 Csak szexre kellesz
FEM3 2014. október 25. szombat 21:30 Csak szexre kellesz
TV2 2014. szeptember 9. kedd 22:35 Csak szexre kellesz
TV2 2014. szeptember 7. vasárnap 21:40 Csak szexre kellesz