Bejelentkezés:
Keresés:
forrás: HBO

TV magazin

Visszatér Kenny Powers az HBO-ra

» Film info:Egyszer fent,...inkább lent

Április 24-én indul a magyar HBO-n az Egyszer fent,…inkább lent harmadik évadja, melyben az egykor menő baseballjátékos – a második szezon mexikói kiruccanása után – azon ügyködik, hogy rendbe hozza félresiklott karrierjét. Taplósága azonban mit sem változott, a nézők most is nyers és szókimondó humorra számíthatnak.

Az eredetileg Eastbound & Down címet viselő vígjátéksorozat középpontjában egy tehetséges, ám hihetetlenül bunkó baseballjátékos, Kenny Powers áll – akinek jellemét jól mutatja, hogy minden jól sikerült dobása után így kiált fel: „Kiestél, baszki!”. Természetesen jócskán el is van szállva magától, így azt sem veszi komolyan, hogy – elviselhetetlen természete miatt – kirakják a baseball-ligából: még akkor is a legmenőbb arcnak tartja magát, amikor kénytelen a bátyjához költözni, majd tornatanári állást vállalni egykori iskolájában.

Kenny szemlélete a második évadra kicsit megváltozik, miután Mexikóba utazik, hogy rátaláljon önmagára. A most induló harmadik szezon egy évvel az előző eseményei után játszódik: a főhős megváltozott emberként tér vissza az Egyesült Államokba, és állást is talál Myrtle Beach nem túl sikeres baseballcsapatánál. Hamar kiderül azonban, hogy rossz természetét mégsem tudta teljesen levetkőzni, mindenáron megpróbálja magára aggatni a Myrtle Beach királya címet.

Közben akadnak magánéleti gondjai is: elkezdik foglalkoztatni az öregedés problémái, és annak felelősségét is megpróbálja felfogni, hogy apa lett – a szülővárosából ismert April ugyanis szült neki egy fiút időközben.

Kenny megváltozott élethelyzete mellett az új helyszín és az új szereplők is színesítik a harmadik évadot. A turisták által kedvelt Myrtle Beach rengeteg petárdaüzlettel, minigolf-pályával és kiskorú részegek tömegével válik markáns miliővé; új állandó karakterként pedig Kenny csapattársát, a veterán Shane-t üdvözölhetjük, akiben a főhős rokonlélekre talál.

Színészek és alkotók

Az új cimborát a Saturday Night Live rendszeres szereplője, Jason Sudeikis alakítja, aki a Cleveland Show című rajzfilmsorozatban több karakter hangját kölcsönzi, és A stúdió című szériában is láthattuk már komolyabb szerepben. A többi állandó karakter mellett visszatérő sztárvendégként jelenik meg Katy Mixon (April), Will Ferrell (Ashley Schaeffer autókereskedő) és Matthew McConaughey (a baseball-tehetségeket kutató Roy McDaniel), valamint a Powers fiúk apját játszó Don Johnson, aki az egyik sorozatbeli fiánál a valóságban csak tíz évvel idősebb.

Kennyt továbbra is Danny McBride alakítja, akit többek között a Trópusi viharban és az Ananász expresszben láthatott a közönség. Testvére, Dustin szerepét az HBO Deadwood című sorozatából ismert John Hawkes viszi, akit a Winter's Bone - A hallgatás törvénye című filmjéért Oscar-díjra is jelöltek – mellette Steve Little, Jennifer Irwin, Andrew Daly és Elizabeth De Razzo is visszatér.

A sorozat megalkotásában a főszereplő, Danny McBride is részt vett, A pancser harcművészt is közösen jegyző írópáros, Ben Best és Jody Hill munkáját segítve ezzel – akik egyébként annak ellenére az Eastbound & Down címet adták sorozatuknak, hogy tudták, az azonos című dal szerzője, Jerry Reed simán beperelheti őket emiatt. A vezető producerek között találjuk még az Ünneprontók ünnepéből és a Felforgatókönyvből is ismerős Will Ferrellt, valamint Chris Henchyt és Adam McKayt is.

A szériát több díjra – köztük a forgatókönyvírókat tömörítő Writers Guild of America díjára és a Satellite Awardra – is jelölték.

Az Egyszer fent,…inkább lent nyolcrészes harmadik évadja április 24-től kedd esténként látható az HBO-n.

Még több cikk: TV magazin >>>

Egyszer fent,...inkább lent a TV-ben

Ezt a filmet jelenleg nem játssza egyetlen TV csatorna sem. Ha értesülni szeretne róla, hogy a jövőben mikor lesz ez film a TV-ben, akkor hozzon létre egy műsorfigyelést!
Legújabb cikkek
Otthagyta a forgatást A konyha ördöge szakácsa
Új házigazdával bővül az Ízes élet
Indul a Fargo
Együttlét – új sorozat az HBO-n!
Hóviharban forgatott az Éjjel-Nappal Budapest
Jackson Brodie esetei az új Galaxy TV csatornán
A Brutális fizika a legjobb
Liptai Claudia mindenkit megfőzött
Született szinglik: országos évadpremier a FEM3-on
Indul a Brutális biológia!