Bejelentkezés:
Keresés:
Szerelem kölcsönbe DVD
forrás: HBO

TV magazin

A kölcsön adott szerelem

» Film info:Szerelem kölcsönbe

A tavasz beköszöntével az HBO mozicsatornán egymást érik a romantikus vígjátékok bemutatói. Luke Greenfield filmje, a Szerelem kölcsönbe könnyed, szórakoztató módon foglalkozik azzal a fajsúlyos kérdéssel, mi történik akkor, ha egy nő a legjobb barátnője pasijába szeret bele?

Darcy és Rachel gyerekkoruk óta legjobb barátnők. Kettejük kapcsolatában mindig is Darcy vitte a prímet, egy igazi bombázó, aki sohasem az esze révén jutott előre. Nem úgy Rachel, aki bár bájos teremtés, tanulással és munkával töltötte élete első huszonkilenc évét. Kis „szürke verébként” csak álmodott mindarról, amit Darcy könnyedén elért és megélt. A helyzetet bonyolítja, hogy Rachel, akiből tehetséges ügyvédnő lett, természetesen szingli, és éppen a harmincadik születésnapját készül megünnepelni. A barátnője, Darcy persze az esküvőjére készül. És hogy a kör teljes legyen, a tanúnak felkért Rachel az egyetem óta szerelemes a szívdöglesztő fickóba, aki akkor még az ő barátja volt, de Darcy lecsapta a kezéről. Hat esztendő elteltével úgy tűnik, a sors benyújtja a számlát, egyszerűbben szólva, kölcsönkenyér visszajár: a jó kislányok mintaképe egy ágyba keveredik a vőlegénnyel. Emiatt azután az esküvőt megelőző hetekben egyre jobban összekuszálódnak a szálak, Rachel pedig lehetetlen helyzetben találja magát: döntenie kell a Darcyhoz fűződő barátsága és élete nagy szerelme között.

Érdekes módon a főszerepet játszó két színésznő között fordított a helyzet, Ginnifer Goodwin magával ragadó alakítást nyújt Rachel szerepében. A színésznő az HBO Hármastársak című sorozatából is ismerős lehet a nézők számára. Ugyanakkor Kate Hudson a tőle megszokott formáját hozza. Az igazi meglepetés John Krasinski, aki Ethant, Rachel bizalmas barátját és élő lelkiismeretét játssza - karaktere egy kis melegséget és humort visz a történetbe.

Még több cikk: TV magazin >>>

Szerelem kölcsönbe a TV-ben

Ezt a filmet jelenleg nem játssza egyetlen TV csatorna sem. Ha értesülni szeretne róla, hogy a jövőben mikor lesz ez film a TV-ben, akkor hozzon létre egy műsorfigyelést!
Legújabb cikkek
Otthagyta a forgatást A konyha ördöge szakácsa
Új házigazdával bővül az Ízes élet
Indul a Fargo
Együttlét – új sorozat az HBO-n!
Hóviharban forgatott az Éjjel-Nappal Budapest
Jackson Brodie esetei az új Galaxy TV csatornán
A Brutális fizika a legjobb
Liptai Claudia mindenkit megfőzött
Született szinglik: országos évadpremier a FEM3-on
Indul a Brutális biológia!