Bejelentkezés:
Keresés:forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence

TV magazin

Figyelem! Nehogy kipróbálják otthon!

» Film info:Brutális kémia

Bemutatkozott a Brutális kémia és benne a magas hőfokon égő vegyész, Nagy Gergő Zoltán, aki a Debreceni Egyetem Szerves Kémia Tanszékének doktorjelöltje.

A kémia brutális dolgokra képes, Gergő pedig brutális kísérletek kitalálására, ezért lett ő az új sorozat szakértője. Hiszen a Brutális kémia nem csak porok és löttyök összeöntéséből áll, a határok túllépése lesz a cél.

Már az első adásban láthatunk víz alatti robbanást és égést, vegyészünk a veszélyes fehér foszfort játékszerként használja, a csokoládét viszont nem a hagyományos módon fogyasztja el: diszkófényt varázsol egy kocka csoki segítségével.

Indiánok tüzes nyilakkal gyújtogatnak, a gyorstalpaló gyufa-történelem után kiderül, hogyan lobban lángra a házilag elkészített 4 méteres óriásgyufa. Egy autóba a sofőr helyett most az amerikai hadsereg által kifejlesztett termát ül, így a jármű kíméletlen, de annál látványosabb pusztulását is végignézhetjük.

A Brutális kémia műsorvezetője Vályi István újságíró, a Totalcar internetes autós magazin munkatársa, aki mindenkit arra figyelmeztet: „a kísérleteket senki ne próbálja ki otthon!”

Még több cikk: TV magazin >>>

Brutális kémia a TV-ben

 TV csatornaIdőpontCím 
 
Spektrum HD 2019. július 9. kedd 11:05 Brutális kémia: A fény kémiája – avagy csőkutyák és léghajó az éjszakában (II. évad 4. rész)
 
Spektrum HD 2019. július 8. hétfő 11:05 Brutális kémia: Savak és kémhatás, avagy miért nem fürdenek kádban a disznók (II. évad 3. rész)
 
Spektrum HD 2019. július 5. péntek 11:05 Brutális kémia: Egyesülés – avagy a guba, a fémkígyó, a műhó csodálatos kalandjai a tömlőtestű lénnyel (II. évad 2. rész)
 
Spektrum HD 2019. július 4. csütörtök 11:00 Brutális kémia: Bomlás – avagy a süti, a polák, a légzsák és a hálivúd (II. évad 1. rész)
 
Spektrum HD 2019. július 3. szerda 11:00 Brutális kémia: Fémek. Siker, fém, csillogás (I. évad 4. rész)
 
Spektrum HD 2019. július 2. kedd 11:00 Brutális kémia: Égés. Robbanás a hátsó kertben (I. évad 3. rész)
 
Spektrum HD 2019. július 1. hétfő 11:00 Brutális kémia: Katalízis. Sör, vér, techno (I. évad 2. rész)
Legújabb cikkek
Otthagyta a forgatást A konyha ördöge szakácsa
Új házigazdával bővül az Ízes élet
Indul a Fargo
Együttlét – új sorozat az HBO-n!
Hóviharban forgatott az Éjjel-Nappal Budapest
Jackson Brodie esetei az új Galaxy TV csatornán
A Brutális fizika a legjobb
Liptai Claudia mindenkit megfőzött
Született szinglik: országos évadpremier a FEM3-on
Indul a Brutális biológia!