Bejelentkezés:
Keresés:


forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence

TV magazin

Jamie Oliver legújabb TV sorozata

» Film info:Jamie takarékos kajái

„Örüljünk a maradékoknak és szeressük a mélyhűtőnket!” – ez lehetne az egyik mottója Jamie Oliver legújabb sorozatának, a hatalmas népszerűségnek örvendő Jamie takarékos kajái után ugyanis megérkezett a sorozat vadonatúj, második évada.

Az első szériához hasonlóan a brit sztárséf most is elhalmoz bennünket pénztárcabarát ötleteivel, hiszen vallja, hogy a legjobb ételnek sem kell drágának lennie!

Jamie tehát nem a minőségből vesz vissza, hanem olyan főzési, tárolási fortélyokat tanít, amelyekkel megkönnyíti konyhai mindennapjainkat.

Hogyan lehet a vasárnapi sült maradékát változatosan, új fogásként felhasználni, hogyan használhatjuk ki legokosabban a mélyhűtőnket, milyen egy ízletes paradicsomleves ha konzerv hozzávalóból készül, és milyen nassolnivalót adjunk gyermekünknek, természetesen egészséges maradékok felhasználásából?

Ilyen és további hasznos és spórolós tippek a vadonatúj Jamie takarékos kajái második évadában.

Íme egy, a felhasználóbarát Jamie-fortélyok közül:

A világsztár séf annyira imádja a zöldfűszereket, hogy különösen ügyel arra, hogy konyhájában nehogy tönkremenjenek cserepes fűszernövényei. Amint a menta hervadni kezd, pár evőkanál cukorral ledarálja a leveleket. A zöld színű pépet aztán egy tálcán szétteríti, egy éjszakán át száradni hagyja. Másnap összetöri és zárható üvegbe teszi. Ez a mentás cukor így hónapokig eláll viszont ellenállhatatlan lesz tőle a gyümölcs, a joghurt, a tejbegríz.

Még több cikk: TV magazin >>>

Jamie takarékos kajái a TV-ben

Ezt a filmet jelenleg nem játssza egyetlen TV csatorna sem. Ha értesülni szeretne róla, hogy a jövőben mikor lesz ez film a TV-ben, akkor hozzon létre egy műsorfigyelést!
Legújabb cikkek
Otthagyta a forgatást A konyha ördöge szakácsa
Új házigazdával bővül az Ízes élet
Indul a Fargo
Együttlét – új sorozat az HBO-n!
Hóviharban forgatott az Éjjel-Nappal Budapest
Jackson Brodie esetei az új Galaxy TV csatornán
A Brutális fizika a legjobb
Liptai Claudia mindenkit megfőzött
Született szinglik: országos évadpremier a FEM3-on
Indul a Brutális biológia!