Bejelentkezés:
Keresés:

TV magazin

Egészség Klinika: Gombos Edina új műsora a TV2-n

» Film info:Egészség Klinika

Új, egészségügyi műsor indul a TV2-n. A műsor házigazdája Gombos Edina, aki minden héten egy-egy beteg számára segít felkutatni a legkorszerűbb, tudományosan is igazolt terápiákat.

Újabb műsorelemmel bővül a TV2 tematikus műsorkínálata. November 22-én indul az Egészség Klinika, amelyben megható és megdöbbentő betegtörténeteket láthatnak a nézők. A legjobb terápiák felkutatásában Gombos Edina lesz a rászorulók segítségére. Edina éppen a második gyermekét várja, így még nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy amíg csak lehet, megőrizze egészségét.

„A csodát nem elég várni, az egészségért és a gyógyulásért mindenkinek tennie is kell. Sajnos az én családomat sem kerülték el a betegségek. Édesanyám 6 évvel ezelőtt egyik pillanatról a másikra rosszul lett, fél oldala teljesen lezsibbadt. Hatalmas pánik tört ki, azonnal hívtuk a mentőket. Kórházba szállították, ahol megállapították, hogy stroke-ot kapott. Ma már tudjuk, hogy végzetes lehetett volna, ha azt hisszük, hogy minden magától elmúlik. Azóta is vannak megválaszolatlan kérdések, melyekre most biztosan választ kapok” – meséli a műsorvezető.

Az elmúlt 30-40 évben elképesztő mértékben nőtt a várható élettartam és javult az emberek életminősége, ezzel párhuzamosan azonban rengeteg megtévesztő és kétes hatékonyágú módszer ígér azonnali gyógyulást. Eligazodni szinte lehetetlen. Ebben segítenek az Egészség Klinika szakértői. A műsor Magyarország legismertebb, nemzetközileg is elismert orvosainak bevonásával mutat be betegségtörténeteket, kiválasztott érintettek gyógyulását. Az így létrejött konzultáció pedig nem csak a műsorban szereplőknek segít, hanem a sorozat epizódjait követőknek is.

„A komoly téma ellenére tele vagyok pozitív élményekkel. Túl vagyunk az első adás forgatásán, egy emlőrákkal küzdő fiatal nő gyógyulásában szeretnénk segíteni. Barbara esete remélem, hogy sok sorstársának lehet segítségére a küzdelemben. A későbbi részekben is olyan betegekkel keressük a megoldásokat a gyógyulásra, az életminőség javítására, vagy az élethossz akár több évvel való kitolására, akik néhány éve még reménykedni sem merhettek volna ilyesmiben. Nyíltan beszélünk a rák legtöbb fajtájáról, a szívelégtelenségről, az AIDS-ről, vagy a rettegett strokeról.” – avat be a részletekbe Edina.

Még több cikk: TV magazin >>>

Egészség Klinika a TV-ben

Ezt a filmet jelenleg nem játssza egyetlen TV csatorna sem. Ha értesülni szeretne róla, hogy a jövőben mikor lesz ez film a TV-ben, akkor hozzon létre egy műsorfigyelést!
Legújabb cikkek
Otthagyta a forgatást A konyha ördöge szakácsa
Új házigazdával bővül az Ízes élet
Indul a Fargo
Együttlét – új sorozat az HBO-n!
Hóviharban forgatott az Éjjel-Nappal Budapest
Jackson Brodie esetei az új Galaxy TV csatornán
A Brutális fizika a legjobb
Liptai Claudia mindenkit megfőzött
Született szinglik: országos évadpremier a FEM3-on
Indul a Brutális biológia!