Bejelentkezés:
Keresés:


forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence

TV magazin

Indul a Brutális biológia!

» Film info:Brutális biológia

Érdekes, izgalmas és mindenki számára érthető lesz a Brutális biológia, a Spektrum november 29-én induló sorozata, amelyre a garancia a sokak által ismert arc, Dr. Szerényi Gábor. A brutálisan jól magyarázó tanár úr korábban a közszolgálati televízió Repeta és Testi Mesék című műsorainak állandó szereplője volt, valamint több sikeres tankönyv szerzője. A számtalan természetvédelmi tábor szervezése mellett ő dolgozta ki a nyolcosztályos gimnáziumok biológia-tantervét.

„A természet titkainak megismeréséhez kísérleteznünk kell” – vallja Dr. Szerényi Gábor, a Brutális biológia című sorozat szakértője. Ezek a kísérletek azonban sem tanterembe, sem előadóterembe nem férnének be. Uszodában, kiürített parkolóházban, repülőtéren forgatott a stáb, hogy kiderüljön többek között, vajon a nők vagy a férfiak a jobb sofőrök, győzhet-e futásban egy sprinter, ha egy border collie az ellenfele, milyen belülről egy giliszta és egy szem, hogyan készít vacsorát bekötött szemmel egy ismert gasztro-újságíró és milyen teljesítményre képes egykori klasszis kézilabdázónk?

Az első adásból kiderül, vajon miért nem kap agyrázkódást a harkály, miközben kopácsol a fán?

Képesek vagyunk akkorát ugrani mint egy macska? Artistalány, ökölvívó,műugró, cica és kutya mind-mind a Brutális biológia segítségére lesznek, hogy együttműködésükkel és Szerényi tanár úr magyarázataival a hétköznapi biológia témakörében – a macskához hasonlóan - talpraesettek legyünk. Rácsodálkozni ér!

Még több cikk: TV magazin >>>

Brutális biológia a TV-ben

 TV csatornaIdőpontCím 
 
Spektrum HD 2018. december 11. kedd 05:10 Brutális biológia: Növények – az ozmózistól az existusig (I. évad 4. rész)
 
Spektrum HD 2018. december 8. szombat 05:10 Brutális biológia: A látás és az agy. Látod? Nem látod? Na látod! (I. évad 3. rész)
 
Spektrum HD 2018. december 7. péntek 05:10 Brutális biológia: Ember vs. Ember. Többet ésszel, mint erővel! (I. évad 2. rész)
 
Spektrum HD 2018. december 6. csütörtök 05:05 Brutális biológia: Ember vs. Állat. Macska, nő, bőr, izom, tömlő (I. évad 1. rész)
Legújabb cikkek
Otthagyta a forgatást A konyha ördöge szakácsa
Új házigazdával bővül az Ízes élet
Indul a Fargo
Együttlét – új sorozat az HBO-n!
Hóviharban forgatott az Éjjel-Nappal Budapest
Jackson Brodie esetei az új Galaxy TV csatornán
A Brutális fizika a legjobb
Liptai Claudia mindenkit megfőzött
Született szinglik: országos évadpremier a FEM3-on
Meglepetésekkel tér vissza a Hal a tortán a TV2-n