Bejelentkezés:
Keresés:


forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence

TV magazin

A Brutális fizika a legjobb

» Film info:Brutális fizika

A Brutális fizika lett a legjobb ismeretterjesztő televíziós műsor. Komoly elismerést hozott a Spektrum Televíziónak a televíziós műsorok versenye, a ’Kamera Korrektúra’.

A legnagyobb és kisebb televíziók, gyártó cégek idén mintegy kétszáz műsorral pályáztak a díjra, közülük a „Brutális fizika” 2. évada a ’kulturális, tudományos-ismeretterjesztő’ kategória győztese lett. A Spektrum nagyon büszke az ismeretterjesztő sorozat sikerére. A Brutális fizika szériával az volt a célja, hogy bebizonyítsa, egy magas szakmai színvonalon elkészített műsor segítségével a fizikai szabályszerűségek nem csupán bárki által érthetőek, nap mint nap köztünk élő hétköznapi jelenségek, de szórakoztatóak is lehetnek. A Kamera Korrektúra elismerése ezt a törekvést igazolja vissza.

A Spektrum ezúton is szívből gratulál a Brutális fizika című műsoron dolgozó minden kollégájának, az egyes epizódok szereplőinek, valamint a sorozatot a csatorna megrendelésére készítő IKO Műsorgyártó Kft-nek.

A Spektrum a díj elnyerésekor bejelentette, hogy 2015-re tervezi a Brutális széria folytatását.

Még több cikk: TV magazin >>>

Brutális fizika a TV-ben

Ezt a filmet jelenleg nem játssza egyetlen TV csatorna sem. Ha értesülni szeretne róla, hogy a jövőben mikor lesz ez film a TV-ben, akkor hozzon létre egy műsorfigyelést!
Legújabb cikkek
Otthagyta a forgatást A konyha ördöge szakácsa
Új házigazdával bővül az Ízes élet
Indul a Fargo
Együttlét – új sorozat az HBO-n!
Hóviharban forgatott az Éjjel-Nappal Budapest
Jackson Brodie esetei az új Galaxy TV csatornán
Liptai Claudia mindenkit megfőzött
Született szinglik: országos évadpremier a FEM3-on
Indul a Brutális biológia!
Meglepetésekkel tér vissza a Hal a tortán a TV2-n