Bejelentkezés:
Keresés:

forrás: HBO

TV magazin

Együttlét – új sorozat az HBO-n!

» Film info:Együttlét

Az HBO új sorozata, melyet Jay és Mark Duplass készített, a manapság oly ritka, valós élethelyzeteken alapuló szériák közé tartozik. Egy negyvenhez közeledő, pár és a velük egy fedél alatt élő barátaik nagyon is ismerős életébe pillanthatunk be, a vidám, illetve szomorú pillanatokba, miközben ők a kapcsolataik fenntartása és az álmaik megvalósítása között őrlődnek.

A független filmes testvérpár, Jay és Mark Duplass rutinos alkotópárosnak számít, több mint húsz filmet jegyeznek forgatókönyvíróként, rendezőként és producerként (A furcsa srác, Jeff, aki otthon lakik, Baghead, Huszonöt tusa). A sorozat egy harmincas évei végén járó, Los Angeles-i pár, és a hozzájuk odaköltöző két barátjuk mindennapjait mutatja be. A hangmérnökként dolgozó és szakmájában kevés sikert elérő Brett keményen dolgozik, hogy visszahozza azt a szenvedélyt, ami házasságából már rég kihunyt, miközben felesége Michelle is megelégeli a háztartásbeli szerepet és próbál visszatérni korábbi közösségi aktivista gyökereihez. Alex, Brett legjobb barátja, akiről a középiskolában azt mondták, hogy sokra viszi majd, most túlsúlyos, kopaszodik és lemondott álmáról is, hogy sikeres színész legyen. A negyedik főszereplő Tina, Michelle húga, aki egész életében magával foglalkozott, most pedig tehetős pasit keres, aki gondoskodik róla, amíg ő megpróbálja beindítani a saját vállalkozását.

A sorozatot Los Angeles Eagle Rock nevezetű városrészében forgatták. Az alkotók minden részletben hitelességre, az ottani életérzés átadására törekedtek, emellett a humort hívták segítségül a barátság, karrier és a negyven körüliek érzelmeinek kifejezésére. A szerethető karakterek közül Brett szerepét a sorozatot társzerzőként is jegyző Mark Duplass játssza, míg a barátját, Alexet a több filmjében is játszó Steve Zissis. Brett feleségét Melanie Lynskey (Boldog karácsony, Két pasi, meg egy kicsi), alakítja, míg a hugát, Tinát Amanda Peet (Az út, A férjem védelmében). Mellettük olyan népszerű színészek vendégszerepelnek a sorozatban, mint Peter Gallagher (Kaliforgia, Kettős ügynök), és Mary Steenburgen (Író és kamuhős, A törvény embere).

Még több cikk: TV magazin >>>

Együttlét a TV-ben

Ezt a filmet jelenleg nem játssza egyetlen TV csatorna sem. Ha értesülni szeretne róla, hogy a jövőben mikor lesz ez film a TV-ben, akkor hozzon létre egy műsorfigyelést!
Legújabb cikkek
Otthagyta a forgatást A konyha ördöge szakácsa
Új házigazdával bővül az Ízes élet
Indul a Fargo
Hóviharban forgatott az Éjjel-Nappal Budapest
Jackson Brodie esetei az új Galaxy TV csatornán
A Brutális fizika a legjobb
Liptai Claudia mindenkit megfőzött
Született szinglik: országos évadpremier a FEM3-on
Indul a Brutális biológia!
Meglepetésekkel tér vissza a Hal a tortán a TV2-n