Bejelentkezés:
Keresés:


forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence

TV magazin

Új házigazdával bővül az Ízes élet

» Film info:Ízes élet – Mautner Zsófival

Mautner Zsófi mellett egy új séffel gazdagodik az Ízes élet. Pataky Péter április 3-án, a pénteki adásban még Mautner Zsófival közösen készít húsvéti ínyencséget, ezt követően felváltva láthatják fogásaikat, receptjeiket az RTL Klub nézői.

Mautner Zsófi mellett új séffel és ezáltal új fogásokkal, ételkreációkkal gazdagodik az Ízes élet egyébként is színes palettája. Április 3-tól ugyanis „váltótársat” kap az Ízes élet háziasszonya Pataky Péter személyében. Pataky Péter több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik a gasztronómia és a vendéglátás terén egyaránt. Nevét nemcsak itthon ismerik a gasztronómia szerelmesei, hiszen Angliában töltött évei alkalmával olyan sztároknak főzhetett, mint Gwyneth Paltrow, Mark Knopfler, és Jamie Oliver, aki családjával rendszeresen ellátogatott annak a szállodának az éttermébe, amelyben Péter komoly szakmai tapasztalatra tett szert és kialakította saját gasztronómiai szemléletét.

„Nagyon fontosnak tartom a gasztronómiai hagyományokat, ezért az általam készített fogásokban igyekszem a tradicionális jelleget úgy megőrizni, hogy az étel mégis előremutató, izgalmas legyen. Igyekszem mindig friss, helyi és szezonális alapanyagokból dolgozni. Az Ízes élet adásaiban is erre számíthatnak tőlem a nézők” – mondta Pataky Péter, aki április 3-án Zsófival közösen készít húsvéti finomságokat az Ízes életben, míg ezt követően felváltva láthatják a két sztárséfet, minden hétköznap 9:10-től az RTL Klubon.

Még több cikk: TV magazin >>>

Ízes élet – Mautner Zsófival a TV-ben

Ezt a filmet jelenleg nem játssza egyetlen TV csatorna sem. Ha értesülni szeretne róla, hogy a jövőben mikor lesz ez film a TV-ben, akkor hozzon létre egy műsorfigyelést!
Legújabb cikkek
Otthagyta a forgatást A konyha ördöge szakácsa
Indul a Fargo
Együttlét – új sorozat az HBO-n!
Hóviharban forgatott az Éjjel-Nappal Budapest
Jackson Brodie esetei az új Galaxy TV csatornán
A Brutális fizika a legjobb
Liptai Claudia mindenkit megfőzött
Született szinglik: országos évadpremier a FEM3-on
Indul a Brutális biológia!
Meglepetésekkel tér vissza a Hal a tortán a TV2-n