Keresés:
 
Bejelentkezés:
Irány eldorádó
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

A smaragd románca
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Ütközéspont
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Susi és a tekergő
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Női szervek
Raktáron!
Szállítás 1 nap.


RTL Klub: Ments meg!


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
335 perc

Évad:
5. évad

Epizód:
16. rész

Korhatár:

Gyártási év:
2009

Eredeti cím:
   Rescue Me 5

Ments meg!

Tisztán

Amerikai akciófilm-sorozat (2009) (V. évad 16. rész) (335')

Tommy Gavin (Denis Leary) kiképzőtiszt képtelen és nem is hajlandó megváltozni. Nemcsak veszélyes alkesz, de még szexfüggő is, akit szándékos gyújtogatásért sittre akarnak vágni. A 62-es tűzoltó-csapatnak azonban nem ő az egyetlen feketebáránya. Mike Silletti egyre pikánsabb és veszélyesebb kalandokba keveredik biszexualitása révén, míg Franco Rivera, Tommy Gavin negatív példája ellenére is megpróbál családot alapítani…

A Ments meg! című filmsorozat a New York-i tűzoltóság 62-es tűzoltó-csapatának szeptember 11. utáni életét mutatja be mindenféle pátosz nélkül. A kőkemény valóság néz vissza ránk a képernyőről, amit a sorozat egészét átszövő humor tesz felejthetetlenné.

A sorozat 2006-ban számtalan Emmy-jelölést kapott, köztük Denis Leary a Legjobb drámai televíziós sorozat főszerepéért került a jelöltek közé.

Az 5. évad

Tommy Gavin az egység lelke, mégis a legjobb barátja még mindig az alkohol. Családi életében a káosz az úr, testvére kísértete pedig továbbra sem hagyja nyugodni. Határozottan a csőd szélén áll, de Tommynak a szeme se rebben. Végül is nem ez az első ilyen eset.

Tommy továbbra is két nő, Sheila és Janet között őrlődik. A laktanyába betéved egy ismeretlen sépség, aki viszont csak oroszul tud. Mindenki igyekszik közel férkőzni hozzá, amikor Lou letorkolja őket, és közli, hogy a lány nem más, mint Needles új felesége. A Gavin család a bárba hívja Tommyt, hogy szembesítsék alkoholizmusa következményeivel, ám a találkozó nem úgy sül el, ahogy várták: Tommy győzi meg őket a maga igazáról.

A műsor feliratozva is látható az RTL Klub TXT 888. oldalán!

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
0,0
Még nem érkezett szavazat.
-/10