Bejelentkezés:
Keresés:

Ments meg! - Tisztán

RTL Klub  00:05 - 05:40  Amerikai akciófilm-sorozat (2009) (V. évad 16. rész) (335')

RTL Klub: Ments meg!


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
335 perc

Évad:
5. évad

Epizód:
16. rész

Gyártási év:
2009

Eredeti cím:
   Rescue Me 5

Jelenetképek:


forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Ments meg! - Tisztán

Tommy Gavin (Denis Leary) kiképzőtiszt képtelen és nem is hajlandó megváltozni. Nemcsak veszélyes alkesz, de még szexfüggő is, akit szándékos gyújtogatásért sittre akarnak vágni. A 62-es tűzoltó-csapatnak azonban nem ő az egyetlen feketebáránya. Mike Silletti egyre pikánsabb és veszélyesebb kalandokba keveredik biszexualitása révén, míg Franco Rivera, Tommy Gavin negatív példája ellenére is megpróbál családot alapítani…

A Ments meg! című filmsorozat a New York-i tűzoltóság 62-es tűzoltó-csapatának szeptember 11. utáni életét mutatja be mindenféle pátosz nélkül. A kőkemény valóság néz vissza ránk a képernyőről, amit a sorozat egészét átszövő humor tesz felejthetetlenné.

A sorozat 2006-ban számtalan Emmy-jelölést kapott, köztük Denis Leary a Legjobb drámai televíziós sorozat főszerepéért került a jelöltek közé.

Az 5. évad

Tommy Gavin az egység lelke, mégis a legjobb barátja még mindig az alkohol. Családi életében a káosz az úr, testvére kísértete pedig továbbra sem hagyja nyugodni. Határozottan a csőd szélén áll, de Tommynak a szeme se rebben. Végül is nem ez az első ilyen eset.

Tommy továbbra is két nő, Sheila és Janet között őrlődik. A laktanyába betéved egy ismeretlen sépség, aki viszont csak oroszul tud. Mindenki igyekszik közel férkőzni hozzá, amikor Lou letorkolja őket, és közli, hogy a lány nem más, mint Needles új felesége. A Gavin család a bárba hívja Tommyt, hogy szembesítsék alkoholizmusa következményeivel, ám a találkozó nem úgy sül el, ahogy várták: Tommy győzi meg őket a maga igazáról.

A műsor feliratozva is látható az RTL Klub TXT 888. oldalán!

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
0,0
Még nem érkezett szavazat.
-/10