Keresés:
 
Bejelentkezés:
Hook
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Szextúra
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

A holtak útja
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Ölelj meg és ölj!
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Alfie
Raktáron!
Szállítás 1 nap.


VIVA: Interaktív


Időtartam:
60 perc

Interaktív

(ismétlés) (60')

Sokszínű, vidám, informatív, pörgős, vagyis a legteljesebb mértékben szórakoztató időtöltést kínálunk az Interaktív műsorával...

Minden hétköznap, 15 órától várja a képernyők előtt a nézőket az öt műsorvezető. Mint ahogy nincs két egyforma ízlésű tévénéző, úgy a műsorvezetők stílusa is eltér egymástól. Jól elkülönülnek egymástól az egyes napok tematikailag és tartalmilag is. Mindenki megtalálhatja benne azt a rovatot, ami garantáltan odaragasztja a képernyő elé.

Minden nap más-más témával foglalkozik az Interaktív. A beszélgetésekben megjelennek a nézők által legkedveltebb énekesek, zenészek, színészek, sportolók, és meghívott szakértők is.

A műsor során azonnal felolvassuk a témához kapcsolódó SMS-eket is, és - netezők, készüljetek! - az [origo] társalgójában a http://trefort.origo.hu/ -n lévő VIVA Interaktív chatszoba ugyancsak rendelkezésetekre áll. Hozzászólásaitokat az adás során folyamatosan figyelemmel kísérjük. Tuti, hogy az izgalmas témákhoz neked is lesz hozzáfűznivalód! Kapaszkodj bele a mobilodba, vagy mássz fel a netre és indulhat a mandula.

Bombázz minket és vendégeinket hívásaiddal, sms-eiddel vagy éppen e-mailjeiddel. Mi adunk a véleményedre, de ha nincs véleményed, az sem baj, akkor kérdezz, vagy dobj fel egy új témát, hiszen ettől, no és persze a rengeteg vendégtől, hírtől, pletykától és játéktól lesz olyan sokszínű, vidám, informatív, pörgős, vagyis a legteljesebb mértékben szórakoztató az Interaktív.

Tudod, ha kimaradsz, lemaradsz! Hogy miről? A műsort a rengeteg vendég teszi változatossá, hírek, pletykák és játékok színesítik, de bemutatunk ifjú tehetségeket is, nemcsak a zenei világ, hanem az élet legkülönbözőbb területeiről. No meg persze a legfrissebb videoklipek sem hiányozhatnak. Érdekességek, újdonságok, zenei csemegék, "beszólások", aktuális témák, ez az Interaktív! Ne maradj ki belőle!

Segíts kérdéseiddel, üzeneteiddel egész héten a műsorvezetőknek.

Csak rajtad múlik, hogy megkapod-e a választ arra, ami furdalja az oldaladat. Akár témát is feldobhatsz, örömmel várjuk az ötleteket, és persze feltétlenül szavazz a legjobb klipekre!

Az adás telefonszáma: 877-1550

SMS: 20/2020333

Írj nekünk: interaktiv@vivatv.hu

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
0,0
Még nem érkezett szavazat.
-/10