Bejelentkezés:
Keresés:

átVágó

TV4  20:00 - 21:00  Műveltségi vetélkedő (2012) (45')
Nora Roberts
A gyűjtő
23%
2990 Ft 2302 Ft

TV4: átVágó


Linkek:

Időtartam:
45 perc

Gyártási év:
2012


Jelenetképek:forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
átVágó

átVágó – Műveltségi vetélkedő a STORY4-en!

Újra képernyőn az ország kvízmestere!

Március 26-tól minden hétköznap 19.30-tól átVágó a STORY4-en – Vágó Istvánnal!

„Ez egy klasszikus műveltségi vetélkedő, modern tálalással, izgalommal és hatalmas nyereményalappal – elsősorban tudás alapú kérdésekkel. Örülök, hogy a STORY4-en végre saját fejlesztésű műsorban próbálhatom ki magam.” – árulta el a műsor házigazdája.

Az átVágó három fejezetből álló játék, az elején villámkérdésekkel. A második játékrészben, ahol már csak ketten vannak az eredeti háromból, szintén villámkérdésekre válaszolnak, ám a kérdések között egy felderítendő kapcsolatot is meg kell oldani. Aki az összefüggést elsőként felismeri, az megy a harmadik fordulóba, ahol már idő és mód is van arra, hogy egy-egy kérdéssel behatóbban foglalkozzanak. Ráadásul a harmadik forduló a műsor igazi „átvágó” része.

Neil Armstrong világhírű szaxofonos és jazzénekes – jelenti ki Vágó a műsor beharangozójában. Vagy nem? Gondolja át még egyszer! Ne hagyja átvágni magát!

Mérkőzzenek meg a kérdések mesterével!

Tudás, stratégia, taktika – átVágó a STORY4-en!

átVágó

Játékszabály

A játék 3 fordulóból áll:

A) Villámkérdések

B) Névforduló

C) átVágó

A) Villámkérdések

A stúdióban 3 játékos kezdi meg a küzdelmet, az első fordulóban villámkérdéseket kapnak. Jó válaszonként a játékmezőn egy-egy lépéssel jutnak előre. Az első és a második befutó továbbjut a B) fordulóba.

B) Névforduló

Egy tulajdonnevet keresünk (személy, földrajzi név, csoport, intézmény, stb.). A játékvezető ezúttal is villámkérdéseket tesz fel, de a válaszok valamilyen kapcsolatban vannak a kitalálandó névvel, s ezek a kapcsolatok vezethetnek el a megfejtéshez. Aki egy kérdésre tudja a választ, megnyom egy gombot, és ha az helyes, nyer 5000 Ft-ot. Aki bemondja a főrejtvény megoldását, továbbjut az utolsó fordulóba, ahol megsokszorozhatja a nyereményét.

C) átVágó

A játékos a B) fordulóban jó válaszaival megnyert 5000 Ft-jaival játszik. Maximum 8 állítással kapcsolatban kell állást foglalnia, hogy azok igazak-e vagy sem. Álláspontját a rendelkezésére álló pénzösszeg erejéig (de legalább a felével) támogathatja meg. Ha jól dönt, a feltett pénzt megnyeri, ha rosszul, elveszti. Közben egyszer passzolhat, de ha rosszul dönt, a játékának vége, és az addig megnyert pénzét hazaviheti. A 8. kérdés végén az így összegyűlt pénz (max. 12,8 millió Ft) a jutalma.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
0,0
Még nem érkezett szavazat.
-/10