Bejelentkezés:
Keresés:

Ments meg! - Esküvő; Két tűz között

RTL Klub  00:00 - 05:40  Amerikai akciófilm-sorozat (2009) (V. évad 19-20. rész) (340')

RTL Klub: Ments meg!


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
340 perc

Évad:
5. évad

Epizód:
19. rész

Gyártási év:
2009

Eredeti cím:
   Rescue Me 5

Jelenetképek:


forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Ments meg! - Esküvő; Két tűz között

Tommy Gavin (Denis Leary) kiképzőtiszt képtelen és nem is hajlandó megváltozni. Nemcsak veszélyes alkesz, de még szexfüggő is, akit szándékos gyújtogatásért sittre akarnak vágni. A 62-es tűzoltó-csapatnak azonban nem ő az egyetlen feketebáránya. Mike Silletti egyre pikánsabb és veszélyesebb kalandokba keveredik biszexualitása révén, míg Franco Rivera, Tommy Gavin negatív példája ellenére is megpróbál családot alapítani…

A Ments meg! című filmsorozat a New York-i tűzoltóság 62-es tűzoltó-csapatának szeptember 11. utáni életét mutatja be mindenféle pátosz nélkül. A kőkemény valóság néz vissza ránk a képernyőről, amit a sorozat egészét átszövő humor tesz felejthetetlenné.

A sorozat 2006-ban számtalan Emmy-jelölést kapott, köztük Denis Leary a Legjobb drámai televíziós sorozat főszerepéért került a jelöltek közé.

Az 5. évad

Tommy Gavin az egység lelke, mégis a legjobb barátja még mindig az alkohol. Családi életében a káosz az úr, testvére kísértete pedig továbbra sem hagyja nyugodni. Határozottan a csőd szélén áll, de Tommynak a szeme se rebben. Végül is nem ez az első ilyen eset.

19.

Kelly ismét a laktanya körül bukkan fel, és ezúttal az éppen útjába akadó Damiennel beszél meg találkát. Tommy, aki aggódik a keresztfia miatt, maga megy el az étterembe, és igyekszik hatni Kellyre. Lou esküvői tervei nem haladnak zökkenőmentesen, mivel haragszik Tommyra, és ezért nem hajlandó felkérni tanúnak, hanem Needles-t választja helyette. Amikor Tommy megtudja ezt, a két jó barát összeverekedik

20.

A frissen nősült Lou vásárolni viszi a fiúkat egy élelmiszer-áruházba, ami nem megy bonyodalmak nélkül: egy tolvaj üldözése közben szétverik a boltot, és még hülyét is csinálnak magukból. Janet ultimátumot ad Tommynak: ha nem őt választja, akkor többé nem láthatja Katie-t. Tommy egy vendéglőben rendez jelenetet, amikor Janet bevallja neki, hogy valaha régen lefeküdt Jimmyvel.

A műsor feliratozva is látható az RTL Klub TXT 888. oldalán!

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
0,0
Még nem érkezett szavazat.
-/10