Bejelentkezés:
Keresés:

m1: Gasztroangyal


Időtartam:
52 perc

Korhatár:

Gasztroangyal

Eszik, iszik, sosem alszik..


Mi magyarok nagy paprikaevő nemzet hírében állunk, de az igazság az, hogy az utóbbi időben egyre kevesebbet fogyasztunk belőle. Miért van ez így? Hol köt ki végül a vastag húsú, lajosmizsei homokon termett kápiapaprika? Hányféle létezik ebből a hihetetlen sokoldalú zöldségből? Hogy készül a babos ajvár vagy az igazi töltött paprika? Mindezt megtudhatja a Gasztroangyal mai adásából.

Feliratozva a Teletext 111. oldalán!

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
0,0
Még nem érkezett szavazat.
-/10
További időpontok
Kedvencek kezelése:
 TV csatornaIdőpontCím 
 
Duna World 2015. március 30. hétfő 21:25 Gasztroangyal: A sonka
 
Duna World 2015. március 31. kedd 21:25 Gasztroangyal: Boldog békeidők konyhája
 
Duna World 2015. április 1. szerda 21:25 Gasztroangyal: Ásványvizek
 
Duna World 2015. április 2. csütörtök 21:25 Gasztroangyal: Balatoni kerékpártúra
 
Duna World 2015. április 3. péntek 21:25 Gasztroangyal: Ehető virágok
 
Duna Televízió 2015. április 4. szombat 17:00 Gasztroangyal: Keleméri bárányok
 
Duna World 2015. április 4. szombat 21:25 Gasztroangyal: Spenót vagy sóska
 
Duna World 2015. április 5. vasárnap 21:25 Gasztroangyal: Őrségben az erő
 
Duna Televízió 2015. április 6. hétfő 17:00 Gasztroangyal: Mór és környéke
 
Duna World 2015. április 6. hétfő 21:25 Gasztroangyal: A spárga nyomában
 
Duna World 2015. április 7. kedd 21:25 Gasztroangyal: A magyar eper
 
Duna World 2015. április 8. szerda 21:25 Gasztroangyal: A legjobb termelői boltok
 
Duna World 2015. április 9. csütörtök 21:25 Gasztroangyal: Erdély (1. rész)
 
Duna World 2015. április 10. péntek 21:25 Gasztroangyal: Erdély (2. rész)
 
Duna World 2015. április 11. szombat 21:25 Gasztroangyal: Erdély (3. rész)
 
Duna Televízió 2015. április 12. vasárnap 03:55 Gasztroangyal: Mór és környéke
 
Duna World 2015. április 12. vasárnap 21:25 Gasztroangyal: Paprika