Keresés:
 
Bejelentkezés:

m1: Gasztroangyal


Időtartam:
52 perc

Korhatár:

Gasztroangyal

Eszik, iszik, sosem alszik..

Küldés:   Facebook   Twitter   e-mail

Mi magyarok nagy paprikaevő nemzet hírében állunk, de az igazság az, hogy az utóbbi időben egyre kevesebbet fogyasztunk belőle. Miért van ez így? Hol köt ki végül a vastag húsú, lajosmizsei homokon termett kápiapaprika? Hányféle létezik ebből a hihetetlen sokoldalú zöldségből? Hogy készül a babos ajvár vagy az igazi töltött paprika? Mindezt megtudhatja a Gasztroangyal mai adásából.

Feliratozva a Teletext 111. oldalán!

További műsorok
Kedvencek kezelése:
 TV csatornaIdőpontCím 
 
Duna World 2014. szeptember 7. vasárnap 01:45 Gasztroangyal: Mura vidék
 
Duna World 2014. szeptember 7. vasárnap 21:10 Gasztroangyal: Békés