Bejelentkezés:
Keresés:
Fülledtség
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

P.S. I love you
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Vad vágyak 3.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Dr. Dolittle / Dr. Dolittle 2. (twin pack)
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Skyfall
Raktáron!
Szállítás 1 nap.


RTL II: Segítség, bajban vagyok! Az ügyvéd válaszol


Linkek:

Időtartam:
60 perc

Epizód:
5. rész

Korhatár:


Jelenetképek:
Segítség, bajban vagyok! Az ügyvéd válaszol

Az átvert család

2013 (5. rész) (60')

Amikor a 16 éves Novák Emese a barátjának, a 17 éves Eriknek szeretne segíteni a szülei építkezésén, leesik egy nem biztosított lépcsőházba és súlyos térdsérülést szenved. Emese édesanyja, Edina reméli, hogy a térdkezelés költségeiről sikerül Erik szüleivel, Györggyel és Mónikával megegyeznie, anélkül, hogy ügyvédhez kellene fordulnia.

Amikor az első beszélgetések Györggyel nem vezetnek eredményre, Edina valóban arra a döntésre jut, hogy ügyvédhez fordul, mivel ha Emese térdét nem egy bizonyos terápiával kezelik, talán soha többé nem lesz képes normálisan járni. Ezt Edina mindenáron meg akarja akadályozni. A betegbiztosító ezt a speciális külföldi kezelést azonban nem fizeti ki, ezért Edina rá van szorulva a támogatásra.

Az ügyvéd díja azonban annyira magas, hogy Edina úgy gondolja, nem fogja tudni egyedül kifizetni. Emese beavatja az édesapját, a bokszedzőt, Károlyt és reméli, hogy majd ő kifizeti az ügyvédi költségeket. Károly idegesen reagál arra a hírre, hogy György nem akar fizetni és fián, Eriken áll bosszút, felindulásában dühösen meg is fenyegeti a fiút. Nem túl jó ötlet, mivel Károly már korábban volt büntetve. György feljelenti Károlyt és elindul a háború a két család között. De vajon Emese térde meggyógyul valaha?

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
0,0
Még nem érkezett szavazat.
-/10