Bejelentkezés:
Keresés:

Éjjel-Nappal Budapest

RTL Klub  13:50 - 14:45  Magyar filmsorozat (2013) (15. rész) (55')
Hudson Hawk
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Éjszaka a múzeumban 2.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Charlie St. Cloud halála és élete
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Anyát a Marsra!
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Nathalie második élete
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

RTL Klub: Éjjel-Nappal Budapest


Linkek:

Időtartam:
55 perc

Epizód:
15. rész

Gyártási év:
2013


Jelenetképek:

forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Éjjel-Nappal Budapest

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban - hétfőtől péntekig - a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

A múlt héten történt:

Rita dühében elmeséli Zsófinak, hogy Marci és Anikó lefeküdtek egymással. Így elindul a pletyka, amíg aztán Anikó fülébe is visszajut, aki dühösen arra gondol, hogy Marci terjeszti mindenhol, hogy lefeküdtek egymással. Amikor Marci kérdőre vonja a lakótársakat, kiderül, hogy Regina félreértett valamit.

Hannának születésnapja van, és Joe nem nagyon tudja, hogy mit is ajándékozzon a lányának. Nagy meglepetésére Hanna meghívja őt, hogy Csillával hármasban ünnepeljenek. Joe már örülni kezd, amikor kiderül, hogy az este a legkevésbé sem zajlik harmonikusan és kellemesen.

Gábor ledöbben, amikor reggel egy félmeztelen transzvesztitát talál a nappaliban. Óriási filmszakadása van, és attól fél, hogy esetleg le is feküdt Cocoval. A lakótársak remekül szórakoznak.. Gábornak elege van, és vissza akarja szerezni volt barátnőjét Enikőt. De a lány az orrára vágja az ajtót.

Marci meglepődik, amikor a húga pár napra meglátogatja. Vivien ki akarja használni az alkalmat arra, hogy jó sokat bulizzon. Amikor Vivien szexi megjelenésével meglehetősen felkorbácsolja a kedélyeket a bulizó férfiak körében.

Joe szeretne beszélni a lányával arról, hogy milyen rémesen viselkedik az anyjával, és elviszi őt egy beszélgetésre. Nagyon kellemes délutánt töltenek együtt. De Hanna teljesen félreérti Joe mondókáját, és el akar költözni otthonról. Ezért aztán Joe-nak meggyűlik a baja Csillával.

Lali rábeszéli Gábort, hogy harcoljon Enikőért. Még egy a célnak megfelelő haditervet is talált az interneten. Ezt a tervet Lali segítségével részletesen kidolgozzák.

Kedvenc húga jelenléte Marcit új problémák elé állítja. Eközben Vivien nagyon élvezi Budapestet, nyitott és kedves természete miatt lakótársai nagyon szeretik. Egy forró hangulatú klubéjszaka után heves reakciót vált ki otthon, amikor Vivien megcsókol egy nőt, Zsanettet. Marci idegesen megy aludni, és már nem látja, hogy Vivien nemcsak Zsanettal tölti kedvét, hanem Kristóffal is – méghozzá egyidejűleg.

Míg Marci eredménytelenül küzd azért, hogy húgát megzabolázza, Anikó megpróbálja Marcit támogatni. Közben elmerülnek a régi emlékekben és egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Olyan közel, hogy a végén az ágyban kötnek ki.

Enikő, Gábor szerelme beleegyezett egy találkozóba, Gábor már reggel oly mértékben izgalomban van, hogy Lalit is felébreszti. Joe még egy utolsó alkalommal korábban elengedi a munkából, hogy visszahódíthassa Enikőjét. De Gábor késve indul. Aztán kifogy a benzin az autójából. Otthagyja az autót az utca közepén és gyalog megy tovább. De elkésik. Mikor végre megérkezik az étterembe, Enikő véglegesen szakít vele, és közli vele, hogy másnap elutazik. Gábor nem adja fel és mindent kockára tesz. Felmond Joe-nál és elhatározza, hogy elutazik Enikővel Erdélybe, még ha ezt a lány ellenzi is. Lali érzelmi válságba kerül barátja elvesztése miatt.

Egy tisztázó beszélgetést követően világossá válik Anikó számára, hogy a tegnapi szeretkezés Marcival számára csak egy egyéjszakás kaland volt és egyikük sem vár többet a másiktól. Marci ezt egy kicsit másképpen látja..Felébrednek a régi érzései Anikó iránt, és Reginát fogadja bizalmába, akitől azonban azt kéri, hogy kezelje diszkréten a hallottakat. Anikó és Marci között továbbra is izzik a levegő. Megállapodnak abban, hogy közeledésüket egyelőre titkolják.

Vivien előző este megint a kifulladásig bulizott, és másnap reggel nagyon szenved. Annyira rosszul van, hogy Ritának és Marcinak kell kihoznia a fürdőszobából. Marci teljesen bedühödik, kidobja a húgát az albérletből és még aznap éjjel elviszi a pályaudvarra.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
4,4
46 szavazat átlaga: 4,4
-/10
További időpontok
Kedvencek kezelése:
 TV csatornaIdőpontCím 
 
RTL Klub 2017. április 24. hétfő 13:55 Éjjel-Nappal Budapest (1006. rész)
 
RTL Klub 2017. április 24. hétfő 20:40 Éjjel-Nappal Budapest (1007. rész)
 
RTL Klub 2017. április 25. kedd 13:55 Éjjel-Nappal Budapest (1007. rész)
 
RTL Klub 2017. április 25. kedd 20:35 Éjjel-Nappal Budapest (1008. rész)
 
RTL Klub 2017. április 26. szerda 13:55 Éjjel-Nappal Budapest (1008. rész)
 
RTL Klub 2017. április 26. szerda 20:35 Éjjel-Nappal Budapest (1009. rész)
 
RTL Klub 2017. április 27. csütörtök 13:55 Éjjel-Nappal Budapest (1009. rész)
 
RTL Klub 2017. április 27. csütörtök 20:35 Éjjel-Nappal Budapest (1010. rész)
 
RTL Klub 2017. április 28. péntek 13:55 Éjjel-Nappal Budapest (1010. rész)
 
RTL Klub 2017. április 28. péntek 20:35 Éjjel-Nappal Budapest (1011. rész)
 
RTL Klub 2017. május 2. kedd 13:55 Éjjel-Nappal Budapest (1011. rész)
 
RTL Klub 2017. május 2. kedd 19:55 Éjjel-Nappal Budapest (1012. rész)
 
RTL Klub 2017. május 3. szerda 14:35 Éjjel-Nappal Budapest (1012. rész)
 
RTL Klub 2017. május 3. szerda 20:00 Éjjel-Nappal Budapest (1013. rész)
 
RTL Klub 2017. május 4. csütörtök 14:35 Éjjel-Nappal Budapest (1013. rész)
 
RTL Klub 2017. május 4. csütörtök 20:05 Éjjel-Nappal Budapest (1014. rész)
 
RTL Klub 2017. május 5. péntek 14:35 Éjjel-Nappal Budapest (1014. rész)
 
RTL Klub 2017. május 5. péntek 20:05 Éjjel-Nappal Budapest (1015. rész)