Bejelentkezés:
Keresés:
Veronica Roth
A hűséges
23%
2990 Ft 2302 Ft

STORY4: Könnyek királynője


Linkek:

Szereplők:

Rendezte:

Időtartam:
50 perc

Epizód:
38. rész

Korhatár:

Gyártási év:
2012

Eredeti cím:
   Corona de Lagrímas

Könnyek királynője

Mexikói sorozat (2012) (38. rész) (50')

Amikor Refugiót és három gyermekét, Patriciót, Edmundót és Ignaciót kidobják otthonukból, Mexikóvárosban kezdenek új életet. 18 évvel később egy kis lakásban élnek a szegénynegyedben, Refugiónak szerény állása van, és bár komoly látászavarokkal küzd, nem törődik vele, csak fiai szükségleteivel. Patricio jogot tanul és jobb jövőről álmodik; Edmundo, aki eszes, ám fegyelmezetlen, orvosnak tanul; Ignacio pedig csak a középsikolát végzi el, majd egy műhelyben vállal munkát, hogy anyjának segítsen a számlákat kifizetni és támogatni bátyjai tanulmányait.

Patricio Luceróval, Julieta lányával kezd el randevúzni, annak a nőnek a lányával, aki szállást adott nekik, amikor először a városba érkeztek. Dde nem sokkal később szakít a lánnyal, mert találkozik a ravasz Olgával, akinek vagyona elvakítja és elkezdi szégyellni családját. Hazudik a származásáról és megtagadja anyját. Olga gyanút fog, így elkezd kémkedni utána és rájön, hogy a fiú szerény körülmények között él. Amikor Patricio lebukik, újra hazudik a lánynak: Refugio a dadája volt és most ápolnia kell őt, mert a nő elmebajban szenved. A lányt elvarázsolja a fiú nagylelkűsége. Refugio sikertelnül próbálja meggyőzni Patriciót arról, hogy nem lesz boldog Olgával. Edmundo viszont elkezd udvarolni Lucerónak, mellyel fájdalmat okoz Ignaciónak, aki titokban szerelmes a lányba.

Olga megkéri az apját, a jogász Romulo Ancirát, hogy alkalmazza Patriciót az ügyvédi irodájában. Az apa, megunva lánya nyafogását, beleegyezik. Hamarosan a fiú eljegyzi a lányt. Az esküvő után Patricio teljesen elszigetelődik anyjától és testvéreitől. Amikor Refugio próbál Olgával beszélni, a lány megalázza őt. Később Patricio rájön, hogy az apja más férfi, mint testvérei apja, anyját csalónak nevezi és figyelmezteti őt, hogy tartsa magát távol tőle.

Refugio mély depresszióba esik, melynek eredményeképp elveszíti munkáját és a látása is egyre romlik. Edmundónak és Ignaciónak nem sikerül megvígasztalni őt, de eltökéltek abban, hogy segítenek neki. Edmundo a könnyű pénzszerzés reményében illegális üzletelésbe fog, Ignacio pedig tartozást halmoz fel. Edmundo hamarosan börtönbe kerül és a helyzet még rosszabbá válik, amikor Ignacio Patriciót kéri meg, hogy legyen a testvére ügyvédje. Patricio visszautasítja a kérést.

Patricio és Olga házasélete katasztrófa. Egyszer a lány annyira féltékeny lesz, hogy zsarolásképpen öngyilkosságot követ el. Patricio kényelmes és fényes élete összeomlik.

Amikor annak a férfinak az útja keresztezi életüket, aki annak idején tönkretette a családot, Patricio megismeri az igazságot származásáról és megtudja, anyja mennyi erőfeszítést tett értük a nehézségek közepette. A fájdalom legyőzi arroganciáját, könyörögve kér bocsánatot anyjától és megvédi testvérét a bíróságon. A családi harmónia helyreáll.

Edmundo és Refugio megint összevesznek Patricio miatt. Edmundo azzal vádolja az anyját, hogy a történtek ellenére még mindig Patricio a kedvence.

Olga mindent megtesz, hogy visszahódítsa a férjét, de főzni továbbra sem hajlandó.

Marco bocsánatot kér Romulo-tól, amiért rémhíreket terjesztett, Romulo pedig megkéri, ne üsse az orrát Olgáék dolgaiba.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
10,0
1 szavazat átlaga: 10,0
-/10