Bejelentkezés:
Keresés:

A szív útjai

RTL Klub  02:15 - 04:05  Török filmsorozat (2007) (62-63. rész) (110')
Párducemberek
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Femme Fatale
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Én, a robot (1 lemezes változat)
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Szívrablók
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Fekete-tenger
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

RTL Klub: A szív útjai


Linkek:

Szereplők:

Rendezte:

Időtartam:
110 perc

Epizód:
62. rész

Gyártási év:
2007

Eredeti cím:
   Dudaktan Kalbe - From Lips to Heart

Jelenetképek:

forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
A szív útjai

Kenan tehetséges és sikeres hegedűművész, akiért rajonganak a nők, és aki egyszerre több nőt szeret. Köztük unokatestvére, az őrülten féltékeny Cemil feleségét, aki egykor a szerelme volt, és a gyönyörű, de szegény Lamiát. Kenan a jó hírére való tekintettel egy gazdag nőt vesz feleségül Lamia helyett, akitől gyermeke is születik. A történet során azonban kialakul a Kenan-Lamia-Cemil szerelmi háromszög.

A szív útjai (Dudaktan Kalbe) című sorozat Reşat Nuri Güntekin híres regényéből készült adaptáció, Burak Hakki és Asli Tandogan főszereplésével. Güntekin a legismertebb török írók egyike és a török irodalom kiemelkedő alakja.

62.

Cavidan elolvassa Suzanne nővér levelét, és megtudja, hogy Kenan még mindig találkozik Lamiával. Kenan felkeresi Susanne nővért, és rákérdez Lamia gyermekére. Cemil alaposan móresre tanítja a zsaroló Gülájt.

63.

Cavidan elmondja a pasának, hogy a családi összejöveteleken nem szeretnének találkozni többé Makbuléval és Lamiával. Kenan most már biztos benne, hogy Lamia az ő gyerekét várja. Közben a lemezkiadó többmilliós perrel fenyegeti meg Kenant.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
0,0
Még nem érkezett szavazat.
-/10