Bejelentkezés:
Keresés:

Heti Hetes

RTL II  22:30 - 23:30  Vidám aktuális talkshow (2016) (160. rész) (60')

RTL II: Heti Hetes


Linkek:

Időtartam:
60 perc

Epizód:
160. rész

Gyártási év:
2016


Jelenetképek:

Heti Hetes

Tizenhét éves a Heti Hetes. Bízunk benne, hogy nagykorúként sem lesz büntethető! Az, hogy csípi némelyek szemét, nem rajtunk múlik. Mi csak szembesítjük a híreinkben szereplőket saját hibájukkal, nem ritkán hülyeségeikkel. És évekkel korábbi önmagukkal. Sajnos ma már nem kell görbetükör ahhoz, hogy torzuljon a kép.

Tizenhét év 106 szereplő. Ebből 30 nő. Színészek, humoristák, politológusuk, politikai elemzők, írók és újságírók, jogászok, rádiósok és televíziósok, zenészek és énekesek mondják el kendőzetlenül véleményüket a hét kül- és belföldi híreiről.

Gálvölgyi János, Para-Kovács Imre, Hajdu Steve, Ceglédi Zoltán, Farkasházy Tivadar mellett gyakran láthatjuk még Váncsa Istvánt, Heilig Gábort, Kulka Jánost, és Kern Andrást is. A válogatott csapathoz a közelmúltban csatlakozott Hadas Krisztina az RTL Klub szerkesztő-riportere valamint Magyar György sztárügyvéd is, aki nem csak jogi ismereteivel, de szarkasztikus humorával, öniróniájával is méltó szereplője a nyolc Kossuth-díjast is felvonultató Heti Hetes válogatottnak, akik minden vasárnap - az RTLII képernyőjén várja nézőit.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
6,3
4 szavazat átlaga: 6,3
-/10