Bejelentkezés:
Keresés:

Álomhajó - Kambodzsa

STORY4  07:35 - 09:35  Német romantikus sorozat (2011) (90')
Fűrész 4 - Rendezői változat
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

A sejt
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Mennyei teremtmények
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Válótársak
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

A légy 2.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

STORY4: Álomhajó


Linkek:

Szereplők:

Rendezte:

Időtartam:
90 perc

Gyártási év:
2011

Eredeti cím:
   Das Traumschiff Kambodscha

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Álomhajó - Kambodzsa

Egy hajó, amely bejárja a világot, varázslatos tájakra viszi utasait, akik közben élik az életüket. Hogy ez az élet ott tartózkodásuk idején minél szebb legyen, arról a kapitány, a főkomornyik, a hajódoktor és a legénység gondoskodik.

Jennifer, Eva lánya a 18. születésnapjára egy utazást kér a Deutschland fedélzetén, mert azt hiszi, hogy a fő steward, Martin, az édesapja, akit eddig nem ismert. A hajón utazik Stefan is, aki Jennifer valódi apja és Eva kérésére jött a hajóra, hogy ott ismertesse össze egymással apát és lányát.

Tobias és Manuela egy pár. Velük tart Benjamin, Tobias barátja is. Tobias a sok munkai stressztől átmenti hallásvetést szenvedett el, ami féltékennyé teszi mindennel és mindenkivel szemben. Mivel Benjamin valaha szintén szerelmes volt Manuelába, Tobias rá különösen féltékeny. Miután egy kiránduláson majdnem elüti egy busz, talán a sokktól, de visszanyeri a hallását, de nem szól sem Manuelának, sem Benjaminnak, ami komoly bonyodalmakhoz vezet.

A hajótársaság meghívására, a hajóra várják Phillip Mejée mesterszakácsot, aki régen ellenséges viszonyban van Dietrich-el, a Deutschland főszakácsával. A két férfi mindent elkövet, hogy az út során megkeserítsék egymás életét.

Oskar, a műsorszervező, a beavatási buliján sokat iszik és a filmszakadás miatt semmire sem emlékszik a történtekből. Mivel mindenki csak félszavakban válaszol a kérdéseire a helyzet félreértések sorába torkollik.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,6
5 szavazat átlaga: 7,6
-/10