Bejelentkezés:
Keresés:

Álomhajó - Mézeshetek Ausztráliában

STORY4  07:35 - 09:35  Német romantikus sorozat (2012) (90')
Veronica Roth
A hűséges
23%
2990 Ft 2302 Ft

STORY4: Álomhajó


Linkek:

Szereplők:

Rendezte:

Időtartam:
90 perc

Gyártási év:
2012

Eredeti cím:
   Das Traumschiff: Hochzeitsreise nach Australien

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Álomhajó - Mézeshetek Ausztráliában

Egy hajó, amely bejárja a világot, varázslatos tájakra viszi utasait, akik közben élik az életüket. Hogy ez az élet ott tartózkodásuk idején minél szebb legyen, arról a kapitány, a főkomornyik, a hajódoktor és a legénység gondoskodik.

Marie, az esküvőszervező szabadságot kér és Horvátországban marad régi szerelmével, Daniellel. Az Ausztráliába induló hajón Andrea Herbst, Stefan felesége helyettesíti. Senki nem tudja, hogy Andrea és Stefan külön élnek, és Stefan őrizni is akarja a titkot, mert fél, hogy a hajóstársaság szerint nem lenne jó reklám, hogy az esküvőszervezőik válófélben vannak.

Tanja és Lukas, az egyik jegyespár újabb és újabb nehéz feladatok elé állítja az esküvőszervezőket, miközben kiderül, hogy Lukas válása még nem jogerős, ezért Ausztráliába hívja volt feleségét, hogy titokban gyorsan rendezni tudják a helyzetet.

A másik jegyespár, Julia és Valentin sorsát Beatrice különösen a szívén viseli, mert Julia régi barátnője, aki egy autóbalesetben elveszítette a látását. Beatrice végig úgy érzi, hogy ismeri valahonnan a vőlegényt, és nem tudja, mit tegyen, amikor rájön, hogy honnan ismeri...

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,6
5 szavazat átlaga: 7,6
-/10