Bejelentkezés:
Keresés:

Éjjel-Nappal Budapest

RTL Klub  20:35 - 21:55  Magyar filmsorozat (2017) (1011. rész) (80')RTL Klub: Éjjel-Nappal Budapest


Linkek:

Időtartam:
80 perc

Epizód:
1011. rész

Gyártási év:
2017


Jelenetképek:

forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence


Éjjel-Nappal Budapest

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Barbi teljesen le van terhelve a kis Míra miatt, ezért Joe úgy dönt, hogy romantikus estével lepi meg Barbit. A lakókat elküldi otthonról, és egész nap távol tartja Barbit a szobájuktól, és azt állítja, hogy takarít. A romantikus program elé folyamatosan akadályok gördülnek, megjelenik Ildikó, ráadásul később Míra is belázasodik, és ki kell hívni a gyerekorvost. Miután az orvos megnyugtatja őket, hogy a kicsinek semmi baja nincs, Barbi és Joe végül eltölt kettesben egy romantikus estét.

Dani reggel elhatározza, hogy meglepi bulit szervez Rolandnak. Karola hazaérkezik a szépségfarmról, és mindenki elámul tőle. Dani később elviszi Grétit az osztálytalálkozóra, és az étteremben kénytelen szembesülni azzal, hogy Grétinek csak szexi fiú osztálytársai voltak a rendőr suliban, és bensőséges közöttük a viszony. Dani Borinak önti ki a szívét, aki megnyugtatja, hogy Daninak semmi oka arra, hogy féltékeny legyen, de Roland közben titokban örül.

Karesz tegnap óta tudja, hogy bejön Hajninak. Karesznek hízeleg a dolog, ami meglepő Hajni számára. Összevesznek Karesszal, de a veszekedés szexbe torkollik. Később Karesz elmeséli Milánnak, hogy milyen sikert ért el, de nem veszi észre, hogy Hajni a háta mögött áll. A lány nem hiszi el, hogy Karesznek rögtön mindenki orrára kell kötnie, hogy lefeküdtek egymással és megbántódik. Újra összevesznek és megegyeznek abban, hogy az lesz a legjobb, ha elfelejtik azt, ami történt.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
4,4
46 szavazat átlaga: 4,4
-/10
További időpontok
Kedvencek kezelése:
 TV csatornaIdőpontCím 
 
RTL Klub 2017. május 2. kedd 13:55 Éjjel-Nappal Budapest (1011. rész)
 
RTL Klub 2017. május 2. kedd 19:55 Éjjel-Nappal Budapest (1012. rész)
 
RTL Klub 2017. május 3. szerda 14:35 Éjjel-Nappal Budapest (1012. rész)
 
RTL Klub 2017. május 3. szerda 20:00 Éjjel-Nappal Budapest (1013. rész)
 
RTL Klub 2017. május 4. csütörtök 14:35 Éjjel-Nappal Budapest (1013. rész)
 
RTL Klub 2017. május 4. csütörtök 20:05 Éjjel-Nappal Budapest (1014. rész)
 
RTL Klub 2017. május 5. péntek 14:35 Éjjel-Nappal Budapest (1014. rész)
 
RTL Klub 2017. május 5. péntek 20:05 Éjjel-Nappal Budapest (1015. rész)