Bejelentkezés:
Keresés:

Éjjel-Nappal Budapest

RTL Klub  19:55 - 21:15  Magyar filmsorozat (2017) (1012. rész) (80')



RTL Klub: Éjjel-Nappal Budapest


Linkek:

Időtartam:
80 perc

Epizód:
1012. rész

Gyártási év:
2017


Jelenetképek:









forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence


Éjjel-Nappal Budapest

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Letturáné megfenyegeti Borit, hogy aki eddig nem fizette rendesen a tartozása részleteit. Bori a kínálkozó alkalmat kihasználva ellop egy pénzes borítékot a tetováló szalonból, és ebből fizeti ki Letturánét. Azt hiszi, hogy a cég bevételét vette magához, de annál nagyobb a megdöbbenése, amikor megtudja, hogy a pénz Karoláé volt. Karola teljesen kétségbeesik a pénze eltűnése miatt. Roland, aki véletlenül szemtanúja volt, hogy Bori kifizette a tartozását Letturánénak, hamar összerakja magában a képet, és megzsarolja Borit.

Emma a fellegekben érzi magát Lindával, soha nem volt még egy nőbe se ennyire szerelmes. Viszont annál inkább padlóra kerül, amikor véletlenül megtudja, hogy Linda házas, és van egy kisfia is. Emma teljesen padlót fog. Linda könyörög Emmának, hogy ne vessen véget a kapcsolatuknak, Emma azonban nem tudja, hogy mitévő tegyen.

Mióta Karesz a szex-sztorival kérkedett, azóta feszült a hangulat közte és Hajni közt. Milán felnyitja Karesz szemét, hogy mekkora mázlista, hogy Hajninak bejön egy olyan ágrólszakadt srác, mint amilyen ő, úgyhogy adnia kellene a dolognak még egy esélyt. Karesz először nemet mond, amikor viszont Hajnit később flörtölni látja Győzővel, féltékeny lesz. Azt javasolja Hajninak, hogy próbaképp nézzék meg, hogy mi is van kettejük közt. Hajni először belemegy a dologba, és megcsókolják egymást. Ám aztán mégis úgy dönt, hogy elutazik néhány napra.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
4,4
46 szavazat átlaga: 4,4
-/10
További időpontok
Kedvencek kezelése:
 TV csatornaIdőpontCím 
 
RTL Klub 2017. április 28. péntek 20:35 Éjjel-Nappal Budapest (1011. rész)
 
RTL Klub 2017. május 2. kedd 13:55 Éjjel-Nappal Budapest (1011. rész)
 
RTL Klub 2017. május 3. szerda 14:35 Éjjel-Nappal Budapest (1012. rész)
 
RTL Klub 2017. május 3. szerda 20:00 Éjjel-Nappal Budapest (1013. rész)
 
RTL Klub 2017. május 4. csütörtök 14:35 Éjjel-Nappal Budapest (1013. rész)
 
RTL Klub 2017. május 4. csütörtök 20:05 Éjjel-Nappal Budapest (1014. rész)
 
RTL Klub 2017. május 5. péntek 14:35 Éjjel-Nappal Budapest (1014. rész)
 
RTL Klub 2017. május 5. péntek 20:05 Éjjel-Nappal Budapest (1015. rész)