Bejelentkezés:
Keresés:

Született feleségek - Jó szomszédság

STORY4  14:30 - 15:30  Amerikai vígjátéksorozat (2008) (V. évad 2. rész) (45')
Dumb és Dumber: Dilibogyók 2
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Alkonyattól pirkadatig (1 lemezes)
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Édes november
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Karácsony Artúr
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Jégvarázs
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

STORY4: Született feleségek


Linkek:

Szereplők:

Rendezte:

Időtartam:
45 perc

Évad:
5. évad

Epizód:
2. rész

Gyártási év:
2008

Eredeti cím:
   Desperate Housewives

Jelenetképek:

forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Született feleségek - Jó szomszédság

Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz! Ebben az idilli, csupa boldogsággal átszőtt utcában élnek a Született feleségek férjeikkel vagy éppen férjeik nélkül.

Minden nő álma, hogy egyszer megtalálja élete párját, a férfit, aki mellett igazán az lehet, aki akar. Remek háziasszony, igazi családanya, odaadó szerető (talán ez nem is annyira fontos.) egyszóval: született feleség! Ám a Lila Akác közben mindez csak a látszat. A felszín alatt ezer titok lappang, de egy biztosan: vajon miért vetett véget az életének Mary Alice Young egy szokványosnak tűnő reggelen?

Vegyük hát sorra a Született feleségeket!

Itt van először is a már említett MARY ALICE YOUNG - Mindene a család, munkája pedig a háztartási teendők ellátása. Boldogan éldegél férjével, Paullal és kamasz fiával, Zackkel. Napjai csöndes egyhangúságban telnek, mígnem egy végzetes csütörtökön döbbenetes módon a boldog feleség egész egyszerűen fejbe lövi magát.

Aztán LYNETTE SCAVO - aki karrierje csúcsán első terhességekor feladta menedzseri állását, s ettől kezdve főállású anya lett belőle. Négy gyerek, egy férj, Tom, aki állandóan üzleti úton van és milliónyi feladat.

GABRIELLE SOLIS - Nos, neki aztán igazán nem lehet oka a panaszra! Egy elbűvölő hajdani modell, aki hozzáment a jóképű Carlos-hoz. Kitűnő anyagi körülmények között, gyermek híján csak egymásnak élhetnének. Ám Carlos-t csak és kizárólag az üzlet hatja meg, Gabrielle-t pedig a csinos, fiatal kertészfiú...

És íme a tökéletes, ám éppen ezért családja számára elviselhetetlen: BREE VAN DE KAMP. Messze földön híres egészséges főztjeiről, cukrásztudományáról, házi készítésű ruháiról, maga ültette kertjéről, saját kezűleg felújított bútorairól. Két gyermek, Andrew és Danielle édesanyja, s egy elnyomott férj, Rex felesége.

SUSAN MEYER, a gyermekét egyedül nevelő kétségbeesett édesanya megtestesítője. Mióta Karl, a férje egyik napról a másikra faképnél hagyta a titkárnője miatt, Susan nem találja a helyét a világban. Tanácsadója pedig saját tinédzserkorú lánya, Julie. Susan számára azonban felcsillan a remény, az új lakó, a vízvezeték-szerelő, Mike Delfino személyében. Ám van egy kis gond.

EDIE BRITT, a rettenthetetlen pasi-vadász, a vérbeli hódító, az elbűvölő szex-istennő.

Ha van valami, amit a kertvárosok világában mindenki értékel, az a jó szomszéd. Az a fajta, aki segít behordani a cuccot a házba, aki áthozza az elkeveredett leveleket vagy, aki felajánlja, hogy lenyírja a füvet. Igen, a jó szomszédot mindenki megbecsüli! Senki sem tudta ezt jobban Dave Williams-nél, akinek feltett szándéka volt, hogy a legjobb szomszéd legyen, akit valaha is láttak a Lila Akác közben. Feltéve persze, hogy a kedves felesége nem állja útját...Edie-t ismét a szájukra veszik a szomszédok, ezért dühében úgy dönt, hogy csomagolnak és elköltöznek, ám a férje hatásosan lebeszéli eme hirtelen tervéről. Gabrielle teljesen kétségbeesik, amikor kiderül róluk, hogy Carlos a Klub alkalmazottjaként dolgozik. A társaság így többé nem akarja őket meghívni az estélyekre, ezért Gaby cselhez folyamodik. Lynette egyre jobban aggódik az egyik fia miatt, mert a barátját lecsukják kábítószer-terjesztés miatt, ezért álnéven kezd chatelni vele. Susan roppant kellemetlen helyzetbe kerül, amikor Mike elhatározza, hogy jobban megismeri az új barátját, Jackson-t. Bree-nek eközben az üzlet miatt alig marad ideje a férjére, aki furcsa bosszút áll az asszonyon...

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,5
11 szavazat átlaga: 7,5
-/10
További időpontok
Kedvencek kezelése: