Bejelentkezés:
Keresés:

Lucia - A sors üldözöttje

Sorozat+  14:45 - 15:50  Amerikai filmsorozat (2104) (48. rész) (65')
Hudson Hawk
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Nora Roberts: Holdfogyatkozás
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Fifi virágoskertje 2. – A festőverseny
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Közös titkunk
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Hibrid
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Sorozat+: Lucia - A sors üldözöttje


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
65 perc

Epizód:
48. rész

Gyártási év:
2104

Eredeti cím:
   Los Miserables

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Lucia - A sors üldözöttje

Lucía, a sor üldözöttje című sorozat a Victor Hugo-regény feldolgozása, amely igen egyedi módon nyúl a romantikus regény történetéhez.

Lucía Durán 11 évet töltött ártatlanul egy texasi börtönben drogdíler barátja miatt. Szabadulása előtt haldokló cellatársa és barátnője, Rosalia megkéri, hogy vegye magához és nevelje fel saját gyermekeként kislányát Roxanitát akit Mexikóvárosban hagyott. Lucía egyfajta modern Jean Valjeanként visszatér Mexikóba, hogy tisztára mossa a nevét, és hogy megkeresse Roxanitát, akit megesküdött, hogy védelmezni fog minden rossztól, és aki borzalmas körülmények között nevelkedik prostituált nagynénje mellett. Lucía hazatérte után szeretett volna visszatérni családjához is, de húga Liliana Durán ezt megakadályozza. Húga a család fekete-bárányának tartja, annak ellenére, hogy ő is tudja miképpen kezdődött nővére tragédiája.

Lucia a börtönben nővéri szakképesítést szerzett, így ápolónőként kezd dolgozni Amparo nővér kórházában, ahol megismerkedik Daniel Poncéval, a nővér unokaöccsével, Daniel a rendőrség drogüldözési osztályának karizmatikus vezetőjével, akivel bár folyamatosak az összetűzéseik, erős vonzalom alakul ki közöttük. Ám Daniel bátyja, César is vonzódik a fiatal ápolónőhöz, és mikor a drogszervezet parancsára a férfit megölik, Luciára terelődik a gyanú, ami kiváltja Daniel gyűlöletét, kiváltképp, mikor tudomást szerez a nő múltjáról.

Deyanirát megtámadja egy régi ügyfele, miközben Carlosszal vacsorázik. Carlos megvédi a lányt, aki még jobban beleszeret a bátor férfiba. Amikor Evaristo magához tér, Adriana végleg elbúcsúzik tőle a kórházban. Daniel egy romantikus éjszaka után megkéri Lucía kezét.A család Gastónt búcsúztatja, az eseményen mindenki megjelenik. Octavio kibékül Vickyvel, Pablónak sikerül beszélnie Helenával, Radamés bosszút forral, Liliana pedig örjöng, amikor megtudja, hogy Daniel eljegyezte Luciát. Az Ördög eléri, hogy a fogdából telefonálhasson: Anselmo segítségét kéri.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
0,0
Még nem érkezett szavazat.
-/10