Bejelentkezés:
Keresés:

A Midsomer gyilkosságok - A halászkirály

Sorozat+  03:25 - 05:45  Angol krimisorozat (2004) (VII. évad 3. rész) (140')

Sorozat+: A Midsomer gyilkosságok


Linkek:

Szereplők:

Rendezte:

Időtartam:
140 perc

Évad:
7. évad

Epizód:
3. rész

Gyártási év:
2004

Eredeti cím:
   Midsomer Murders: The Fisher King

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
A Midsomer gyilkosságok - A halászkirály

Anglia egyik zöldellő szegletében húzódik meg Midsomer. A település és a környék lakói nyugalomban élik angolosan kimért mindennapjaikat. Mindez azonban csupán látszat. A háttérben nem egyszer különös, szinte megmagyarázhatatlan események történnek. A vidék tisztes lakóinak hangulatát gyilkosság, vagy éppen gyilkosságsorozat híre borzolja.

A 7-11. évad új epizódjaiban viszontláthatjuk a már jól ismert Tom Barnaby (John Nettles) főfelügyelőt, de új arcokkal is találkozhatunk. Eddigi segítőjét és jobbkezét Troy-t felügyelővé léptetik elő, így őt más körzetbe helyezik át. A frissen érkező Dan Scott (John Hopkins) őrmesternek viszont nem sok ideje marad megszokni új állomáshelyét: az érkezését megelőző napon gyilkosság történik.

Egy fiatal régész könyvet ír apja munkásságáról. A mű megjelenésével egy időben, fény derül egy harminc éve történt gyanús halálesetre, mely az ásatáson következett be. Előkerül egy rég elfeledettnek hitt ősi kelta lándzsafej, mely újabb gyilkosságokat szabadít a békés Midsomer megyére. Vajon a harminc éve történt eseményeknek köze lehet a mostaniakhoz?

További időpontok
Kedvencek kezelése:
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,0
6 szavazat átlaga: 7,0
-/10