Bejelentkezés:
Keresés:

Karibi szerelem

Cool  05:00 - 09:00  Brazil filmsorozat (2013) (26. rész) (240')

Cool: Karibi szerelem


Linkek:

Szereplők:

Rendezte:

Időtartam:
240 perc

Epizód:
26. rész

Gyártási év:
2013

Eredeti cím:
   Flor do Caribe - Caribbean Flower

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Karibi szerelem

A szerelem a legnagyobb kaland! Brazília szikrázó homokos tengerpartja a Karibi szerelem megkapó történetének helyszíne.

A csábítóan szép idegenvezető, Ester (Grazi Massafera) és a sármos Cassiano (Henri Castelli), a légierő pilótája őrülten egymásba szeretnek. Szerelmük éveken át töretlenül lángol, míg egy napon Alberto (Igor Rickli) alattomos csalásának áldozatai lesznek. Alberto titkon szerelmes Esterbe és mindent elkövet, hogy megszabaduljon vetélytársától. Alberto megbízásának teljesítése közben Cassiano eltűnik. Évekig Cassiano a veszélyes Rafael (César Troncoso) fogságában tengődik, Alberto pedig elérkezettnek látja végrehajtani ördögi tervét: feleségül veszi Estert. Ám Cassiano egyik rabtársa, Duque (Jean Pierre Noher) segítségével megszökik, és visszatér Brazíliába, hogy újra megtalálja élete szerelmét és bosszút álljon az ördögi Albertón.

A Karibi szerelem gyönyörű trópusi környezetben játszódó, kalandos történet, amely bebizonyítja, a szerelem minden akadályt legyőz.

Albertót annyira lefoglalja, hogy Esther el akarja hagyni, hogy nem is foglalkozik nagyapja nagy problémája, éspedig az, hogy anyja, Guiomar, hosszú idő után visszatér a házba. Dionisio ki nem állhatja nagyvilági menyét, és Albertót is ellene nevelte. Alberto hallani sem akar anyjáról, és rettenetesen beszél vele. Esther próbál közbenjárni, de hiába.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
6,5
2 szavazat átlaga: 6,5
-/10