Bejelentkezés:
Keresés:

Lucia - A sors üldözöttje

Sorozat+  10:50 - 11:50  Amerikai filmsorozat (2014) (95. rész) (60')

Sorozat+: Lucia - A sors üldözöttje


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
60 perc

Epizód:
95. rész

Gyártási év:
2014

Eredeti cím:
   Los Miserables - Les Misérables

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Lucia - A sors üldözöttje

Lucía, a sor üldözöttje című sorozat a Victor Hugo-regény feldolgozása, amely igen egyedi módon nyúl a romantikus regény történetéhez.

Lucía Durán 11 évet töltött ártatlanul egy texasi börtönben drogdíler barátja miatt. Szabadulása előtt haldokló cellatársa és barátnője, Rosalia megkéri, hogy vegye magához és nevelje fel saját gyermekeként kislányát Roxanitát akit Mexikóvárosban hagyott. Lucía egyfajta modern Jean Valjeanként visszatér Mexikóba, hogy tisztára mossa a nevét, és hogy megkeresse Roxanitát, akit megesküdött, hogy védelmezni fog minden rossztól, és aki borzalmas körülmények között nevelkedik prostituált nagynénje mellett. Lucía hazatérte után szeretett volna visszatérni családjához is, de húga Liliana Durán ezt megakadályozza. Húga a család fekete-bárányának tartja, annak ellenére, hogy ő is tudja miképpen kezdődött nővére tragédiája.

Lucia a börtönben nővéri szakképesítést szerzett, így ápolónőként kezd dolgozni Amparo nővér kórházában, ahol megismerkedik Daniel Poncéval, a nővér unokaöccsével, Daniel a rendőrség drogüldözési osztályának karizmatikus vezetőjével, akivel bár folyamatosak az összetűzéseik, erős vonzalom alakul ki közöttük. Ám Daniel bátyja, César is vonzódik a fiatal ápolónőhöz, és mikor a drogszervezet parancsára a férfit megölik, Luciára terelődik a gyanú, ami kiváltja Daniel gyűlöletét, kiváltképp, mikor tudomást szerez a nő múltjáról.

Míg Pablo, Marisela és Evaristo Daniel szökését tervezi, Ördög áthelyezteti Danielt a szövetségi börtönbe, hogy út közben megölethesse. Amikor kiderül, hogy Pablóék szervezkednek, attól tartva, hogy megszöktetik Danielt, az átszállítást felügyelők módosítják az útvonalat, amit persze Ördög is tud és készenlétben állnak az emberei. Megtámadják a rabszállítót, de a lövöldözés hevében Danielnek, bár megsérül, sikerül megszöknie. Adrianánál megindul a szülés, császármetszéssel világra hozza kisbabáját. Pablo és az új főnöke közt egyre nagyobb az ellentét, Vidal mindent megtesz, hogy félreállítsa az útból.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
0,0
Még nem érkezett szavazat.
-/10