Bejelentkezés:

Azt beszélik...


Kertész Angster Erzsébet

Turbo Pascal feladatgyűjtemény IRTL Klub: Elif – A szeretet útján


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
70 perc

Évad:
1. évad

Epizód:
38. rész

Korhatár:

Gyártási év:
2014

Eredeti cím:
   Elif 1

Elif – A szeretet útján

Török filmsorozat (2014) (I. évad 38. rész) (70')

Újabb török sikersorozat kerül a hazai képernyőkre az RTL Klub jóvoltából. Az Elif – A szeretet útján kirobbanó nemzetközi fogadtatása (több mint húsz országban mutatták be szerte a világon) egy mindenki számára élvezhető és átérezhető érzékeny és szívhez szóló családi történetnek köszönhető, amelynek középpontjában Elif, az elragadó, de nehéz körülmények között cseperedő kislány megpróbáltatásokkal teli története áll.

Elif édesanyja, Melek várandósan lett egy részeges férfi, Veysel felesége. Veysel ráadásul hatalmas kártyaadósságot halmoz fel és a bűnözők törlesztésül Elifet kérik cserébe. A súlyosan beteg Melek tudomást szerez az elképesztő tervről és legjobb barátnőjéhez, Ayséhoz fordul segítségért. Az utolsó pillanatban meg kell szöktetnie az alig 6 éves kislányt még mielőtt férje és a banda rátalálnak. Ayse ráadásul azt a feladatot kapja, hogy vigye el Elifet a gazdag Kenan házába, ahol az asszony dolgozik. A kislány nem tudja, hogy valójában biológiai apja házába kerül, aki szintén nem sejti, hogy Elif egy korábbi szolgálólánnyal szövődött törvénytelen kapcsolatának gyümölcse. Ráadásul Kenan felesége és gyermeke sem nézik jó szemmel a kis jövevényt és mindent megtesznek azért, hogy lehulljon a lepel a Kenan ház féltve őrzött titkáról.

A sorozat olyannyira sikeres lett, hogy nem csak Közép-Európa számos országában mutatták be, hanem még a latin telenovellák őshazájában, Dél-Amerikában is rajonganak érte. Törökországban pedig már a harmadik évadot rendelték be a rendkívüli nézettségi mutatók alapján.

Melek elmegy a találkára és már indulna Kenan felé, amikor meglátja Arzut, aki követte Kenant, ezért visszakozik. Aliye furcsállja Arzu titokzatos útjait, de különösebben nem foglalkozik velük. Murat nem érti, miért kiadó még mindig az üzlet, holott ő már kifizette. Közben meglátja Zeynepet és mivel azt hiszi, hogy Melekhez indult követni kezdi és így tudja meg, hogy Zeynep egyetemre jár.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,0
8 szavazat átlaga: 7,0
-/10