Bejelentkezés:
Keresés:

Lucia - A sors üldözöttje

Sorozat+  10:50 - 11:50  Amerikai filmsorozat (2014) (97. rész) (60')
Csibefutam
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

A légy 2.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

A stepfordi feleségek
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Édes november
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Shame - A szégyentelen
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Sorozat+: Lucia - A sors üldözöttje


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
60 perc

Epizód:
97. rész

Gyártási év:
2014

Eredeti cím:
   Los Miserables - Les Misérables

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Lucia - A sors üldözöttje

Lucía, a sor üldözöttje című sorozat a Victor Hugo-regény feldolgozása, amely igen egyedi módon nyúl a romantikus regény történetéhez.

Lucía Durán 11 évet töltött ártatlanul egy texasi börtönben drogdíler barátja miatt. Szabadulása előtt haldokló cellatársa és barátnője, Rosalia megkéri, hogy vegye magához és nevelje fel saját gyermekeként kislányát Roxanitát akit Mexikóvárosban hagyott. Lucía egyfajta modern Jean Valjeanként visszatér Mexikóba, hogy tisztára mossa a nevét, és hogy megkeresse Roxanitát, akit megesküdött, hogy védelmezni fog minden rossztól, és aki borzalmas körülmények között nevelkedik prostituált nagynénje mellett. Lucía hazatérte után szeretett volna visszatérni családjához is, de húga Liliana Durán ezt megakadályozza. Húga a család fekete-bárányának tartja, annak ellenére, hogy ő is tudja miképpen kezdődött nővére tragédiája.

Lucia a börtönben nővéri szakképesítést szerzett, így ápolónőként kezd dolgozni Amparo nővér kórházában, ahol megismerkedik Daniel Poncéval, a nővér unokaöccsével, Daniel a rendőrség drogüldözési osztályának karizmatikus vezetőjével, akivel bár folyamatosak az összetűzéseik, erős vonzalom alakul ki közöttük. Ám Daniel bátyja, César is vonzódik a fiatal ápolónőhöz, és mikor a drogszervezet parancsára a férfit megölik, Luciára terelődik a gyanú, ami kiváltja Daniel gyűlöletét, kiváltképp, mikor tudomást szerez a nő múltjáról.

Liliana Duránt kihallgatják a rendőrségen, és a korrupt rendőrfőnök parancsára felmentik a vád alól és szabadon is engedik. A lány hazalátogat, ahol épp Ignacio hazatérését ünneplik, és Vickyt gyászolják. Lucia gyilkosnak nevezi testvérét, nekiesik, majd feldúltan távozik. Carlos rádöbben, hogy Deyanira terhes, és csúnyán kiosztja, aki emiatt úgy dönt, hogy többé nem foglalkozik a férfival. Az Ördög rájön, hol rejtőzik Daniel Ponce felügyelő.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
0,0
Még nem érkezett szavazat.
-/10