Bejelentkezés:
Keresés:

Karibi szerelem

Cool  05:00 - 06:00  Brazil filmsorozat (2013) (53. rész) (60')
Földtenger kalandorai 1.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Szerepcserebere
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Crooklyn
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Nepperek
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Paranormal Activity 3. - Parajelenségek
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Cool: Karibi szerelem


Linkek:

Szereplők:

Rendezte:

Időtartam:
60 perc

Epizód:
53. rész

Gyártási év:
2013

Eredeti cím:
   Flor do Caribe - Caribbean Flower

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Karibi szerelem

A szerelem a legnagyobb kaland! Brazília szikrázó homokos tengerpartja a Karibi szerelem megkapó történetének helyszíne.

A csábítóan szép idegenvezető, Ester (Grazi Massafera) és a sármos Cassiano (Henri Castelli), a légierő pilótája őrülten egymásba szeretnek. Szerelmük éveken át töretlenül lángol, míg egy napon Alberto (Igor Rickli) alattomos csalásának áldozatai lesznek. Alberto titkon szerelmes Esterbe és mindent elkövet, hogy megszabaduljon vetélytársától. Alberto megbízásának teljesítése közben Cassiano eltűnik. Évekig Cassiano a veszélyes Rafael (César Troncoso) fogságában tengődik, Alberto pedig elérkezettnek látja végrehajtani ördögi tervét: feleségül veszi Estert. Ám Cassiano egyik rabtársa, Duque (Jean Pierre Noher) segítségével megszökik, és visszatér Brazíliába, hogy újra megtalálja élete szerelmét és bosszút álljon az ördögi Albertón.

A Karibi szerelem gyönyörű trópusi környezetben játszódó, kalandos történet, amely bebizonyítja, a szerelem minden akadályt legyőz.

Casiano és Herceg megkérik Candinót, hogy vezesse el őket arra a helyre, ahol a kecske kolompjába fényes köveket talált. Gyanítják, hogy a régi Albuquerque bánya rejti az értékes turmalint. Isabel és Amadeo titkolják a kapcsolatukat barátaik előtt. Közben mindketten eljátsszák, hogy a másik nem is fontos számukra. Dionisio közli Estherrel, hogy egy vasat se fog kapni a válás során, de Esther megnyugtatja, hogy neki semmi se kell az Albuquerque családtól. Alberto addig provokálja Casianót, míg az megüti az utcán, tanúk előtt. Ezek után feljelenti.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
6,5
2 szavazat átlaga: 6,5
-/10