Bejelentkezés:
Keresés:

Revolution - Menekülés

RTL Klub  02:05 - 03:05  Amerikai akciófilm-sorozat (2013) (II. évad 8. rész) (60')
Futrinka utca
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

James - Seven live
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Pokoli torony
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

A halál 1000 arca 3.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Ütközéspont
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

RTL Klub: Revolution


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
60 perc

Évad:
2. évad

Epizód:
8. rész

Gyártási év:
2013

Eredeti cím:
   Revolution 2

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Revolution - Menekülés

Óriási riadalmat keltve világméretű áramszünet veszi kezdetét a Földön. Semmi nem működik, és kitör az anarchia. Az emberek egy falat élelemért bármire képesek. A szerencsésebbek kijutnak a nagyvárosokból, és megpróbálnak a megváltozott körülményekhez alkalmazkodni. A hatalmat a Milícia veszi át, és fegyvereikkel rettegésben tartanak mindenkit. Senki se tudja, mi az áramszünet oka, de az emberek még 15 év múltán is félelemben élnek. Vannak azonban, akik lázadnak a Milícia ellen, és meg akarják dönteni Monroe tábornok hatalmát.

A 2. évad

Charlie az atomrobbanások után képtelen egy helyben maradni, és elindul, hogy igazságot szolgáltasson szeretteinek, akiket bántottak. A Hazafiak emberei egyre ügyesebben szivárognak be, ráadásul egy vérszomjas klán is fenyegeti a várost.

Aaront ki szeretnék menekíteni a városból, mert a nanobotok által generált képessége felkelti a városba érkező Horn figyelmét. Monroe segít kijuttatni őket, ám Rachel apja, aki, mint kiderül, évek óta a hazafiaknak dolgozik, hogy megmentse lányát, elárulja Aaton és Cynthia búvóhelyét.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
0,0
Még nem érkezett szavazat.
-/10