Bejelentkezés:
Keresés:
Leiner Laura
Hullócsillag
23%
2990 Ft 2302 Ft

RTL II: Jön a baba


Linkek:

Időtartam:
60 perc

Évad:
3. évad

Epizód:
3. rész

Korhatár:

Gyártási év:
2017

Jön a baba

Magyar dokureality-sorozat (2017) (III. évad 3. rész) (60')

Hadas Kriszta nagy sikerű dokureality-sorozata visszatér a képernyőre - az RTLII műsorán!

A Jön a baba első évadában született gyerekek már óvodába járnak. - A második évad babái pedig bölcsisek. - A sikeres doku-reality harmadik évada megindító családi történetekkel, bemutatva a várandósággal járó örömöket és nehézségeket pedig mától látható.

A Jön a baba nemcsak a születés csodálatos pillanatait mutatja be, hanem végigkíséri a kismamák hétköznapjait a terhesség alatt, és a kisbaba születése után. Így azoknak is érdemes nyomon követnie a dokurealityt, akik még csak most készülnek az anyaságra és szeretnék tudni, mivel jár például az ikerterhesség, a császármetszés vagy hogyan lehet túljutni a szülés utáni depresszión.

Hadas Kriszta ezúttal sem idealizálja majd a családokat. Azt szeretné megmutatni, hogy sokféleképpen lehet jó anyának lenni.

Az Elekes családba gyors egymásutánban születtek a gyerekek. Négy lány! Náluk állandó a ricsaj, az ének, a tánc és az újratervezés. Ettől persze még nem különlegesek. Az viszont nagyon ritka, hogy egy családban 4 gyerekből 3 úgynevezett okuláris albínó legyen. De ez egy kicsit sem keserítette el őket. Elekesék úgy döntöttek, jöhet az ötödik gyerek. Hátha fiú lesz!

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
0,0
Még nem érkezett szavazat.
-/10