Bejelentkezés:
Keresés:
Időről időre DVD
Időről időre Blu-ray
Jo Nesbo
Vér a havon
23%
2980 Ft 2295 Ft

Cool: Időről időre

Időről időre idővonala

Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
60 perc

Évad:
1. évad

Epizód:
1. rész

Korhatár:

Gyártási év:
2017

Eredeti cím:
   Time After Time 1

Időről időre

Penge villan, fogaskerék fordul

Amerikai krimisorozat (2017) (I. évad 1. rész) (60')

Az amerikai bemutató után alig három héttel magyar szinkronnal láthatják a nézők a COOL újabb országos tévépremierjét, az Időről időre című krimisorozatot.

Az Időről időre az 1979-es Nicholas Meyer-film alapján készült, amely Karl Alexander novelláján alapult. A rendkívül fordulatos sorozat története szerint a fiatal H.G. Wells (Freddie Stroma) a XIX. században feltalálja az időgépet, amit barátja, John, aki nem más, mint Hasfelmetsző Jack (Josh Bowman) ellop és vele napjainkban, a New York-i Metropolitan Múzeum kiállítótermében köt ki. Wells persze régi barátja nyomába ered, és nemcsak Jackkel, hanem a XXI. század vívmányaival is meg kell mérkőznie.

Az 1800-as évek végén Hasfelmetsző Jack garázdálkodik Londonban. HG Wells épp a barátainak mutatja meg az időgépét, köztük van dr. John Stevenson is. A rendőrség átkutatja a házat, mert Hasfelmetsző Jack a közelben csapott le. A doktor táskájában megtalálják a véres tőrt. Ám John eközben a pincében lévő időgéppel megszökik, és napjaink New Yorkjába csöppen. Wells utána megy; a modern kor lebilincseli, és találkozik a gyönyörű Jane-nel.

Időről időre filmelőzetes
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
0,0
Még nem érkezett szavazat.
-/10