Bejelentkezés:
Keresés:

Tony és Giorgio

RTL II  06:30 - 07:00  Angol gasztrosorozat (2002) (3. rész) (30')

RTL II: Tony és Giorgio


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
30 perc

Epizód:
3. rész

Gyártási év:
2002

Eredeti cím:
   Tony and Giorgio

Jelenetképek:
Tony és Giorgio

Tony Allan és Giorgio Locatelli több mint 30 éves tapasztalattal rendelkeznek a vendéglátásban, a konyhaművészet területén. Tony és Giorgio úgy ismeri az ételeket, mint senki más. A sorozatban olyan, mindenkit foglalkoztató kérdésekre keresik a választ, mint például honnan szerezzük be a főzéshez az alapanyagokat vagy éppen miért tartunk a halak készítésétől. Természetesen közben egyszerűen elkészíthető, de mégis ízletes ételeket mutatnak be.

Giorgio kétségtelenül a legismertebb olasz séf, étteremtulajdonos Angliában, míg Tony az egyik legbefolyásosabb befektető, számos étterem tulajdonosa. Abban egyetértenek, hogy semmiben nem értenek egyet, ha ételekről van szó. Giorgio szerint az olaszok számára az étel a legfontosabb. Ez a szenvedély azon a meggyőződésen alapul, hogy jó ételeket enni nem kiváltság, hanem alapvető jog. Aztán ahogy Angliába került értékelni kezdte az angol konyhát is, ahogy elfogyasztotta az első tipikusan angol reggelijét kezdte megérteni az angolokat. Tony pedig természetéből adódóan vonzódott mindenhez, ami olasz. Ferrarit vezet, olasz designerek ruháit hordja és imádja az olasz bútorokat.

A két barát már 12 éve dolgozik együtt, sajátos kapcsolatuk pedig garancia egy laza, könnyed szórakoztató műsorra, sok-sok izgalmas recepttel.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
0,0
Még nem érkezett szavazat.
-/10