Bejelentkezés:
Keresés:

Szerelem zálogba

RTL+  03:15 - 04:10  Mexikói filmsorozat (2013) (159. rész) (55')
Veronica Roth
A hűséges
23%
2990 Ft 2302 Ft

RTL+: Szerelem zálogba


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
55 perc

Epizód:
159. rész

Gyártási év:
2013

Eredeti cím:
   Lo que la vida me robó - What Life Took from Me

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Szerelem zálogba

A történet Agua Azulban, a festői szépségű faluban játszódik, ahol a csinos Monserrat Mendoza (Angelique Boyer) módos családja él. Édesanyja, Graciela (Daniela Castro) semmilyen körülmények között nem hajlandó lemondani a jólétről, még akkor sem, amikor férje, a nyugalmazott tengernagy Lauro Mendoza (Rogelio Guerra) már mindent elveszített.

Családja megélhetési problémáinak megoldásához kinézi lányának az ideális férjnek Sebastiánt. Sebastián de Icaza igen befolyásos család sarja, de Monserrat nem hajlandó hozzámenni feleségül. Monserrat szíve ugyanis már foglalt, szerelme José Luis (Luis Roberto Guzmán), akit azonban nem fogad el a Mendoza család, mert csak tizedes, aki nem tud ígéretes jövőt biztosítani lányuknak. Monserrat úgy dönt, hogy felbontja jegyességét Sabastiánnal, de édesanyja nem hagyja ennyiben a dolgot és új jelölt után néz a lánya számára. Megtudja, hogy Alejandro (Sebastián Rulli), a közeli birtokon dolgozó fiatalember igazi apja nem más, mint Benjamín Almonte, aki gazdag és nagy hatalmú ember. Az erőskezű apa halálos ágyán felfedi titkát, így Alejandro lesz az örököse. Graciela kétségbeesésében Alejandro pénzügyi segítségét kéri, aki ezt meg is adja, de zálogba Monserrat szerelmét kéri.

Graciela és fia, Dimitrio (Osvaldo Benavides), akik nem akarják elveszíteni kiváltságos helyzetüket, mindent megtesznek, hogy szétválasszák a szerelmeseket. Becsapják Monserratot, és közben a hatóságok Josét gyilkossággal vádolják. A fiú ártatlan, ennek ellenére börtönbe zárják. Az édesanya kényszeríti lányát, hogy menjen hozzá Alejandróhoz és cserébe a férfi kifizeti az adósságaikat. Az esküvőt megtartják és Montserrat idővel beleszeret a férjébe. Ám ekkor újra felbukkan José Luis, aki mindenképp vissza akarja szerezni becsületét és igaz szerelmét.

Montserrat közli José Luis-szal, hogy vele marad, és örökre lemond Alejandroról, ha kiengedi a férjét a börtönből. José Luis garanciát követel az önfeláldozásra. Graciela közben az Alejandrot elítélő bírónak bevallja, hogy annak idején hamisan tanúskodott, perújrafelvételért, és a veje szabadon bocsátásáért könyörög. Esperon bíró megígéri, hogy megteszi, amit csak lehet, és megírja a szabadlábra helyezési parancsot. Josefina bevallja hűtlenségét Adolfonak, de a férfi mindennek ellenére újra szerelmet vall neki. Esmeralda örül a Refugioval való kibékülésnek, ésmég Monicát is meg szándékozik hívni a babaváró bulira. Monica végtelen szomorúságában felajánlkozik a költözésben segítő Refugionak, aki végül mégsem enged a kísértésnek. De hiába. Megérkezik a meghívót hozó Esmeralda, és a félreérthető helyzetet félre is érti. A veszekedés közben megindul a szülés.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
6,4
5 szavazat átlaga: 6,4
-/10