Bejelentkezés:
Keresés:

Szerelem zálogba

RTL+  03:15 - 04:05  Mexikói filmsorozat (2013) (192. rész) (50')

RTL+: Szerelem zálogba


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
50 perc

Epizód:
192. rész

Gyártási év:
2013

Eredeti cím:
   Lo que la vida me robó - What Life Took from Me

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Szerelem zálogba

A történet Agua Azulban, a festői szépségű faluban játszódik, ahol a csinos Monserrat Mendoza (Angelique Boyer) módos családja él. Édesanyja, Graciela (Daniela Castro) semmilyen körülmények között nem hajlandó lemondani a jólétről, még akkor sem, amikor férje, a nyugalmazott tengernagy Lauro Mendoza (Rogelio Guerra) már mindent elveszített.

Családja megélhetési problémáinak megoldásához kinézi lányának az ideális férjnek Sebastiánt. Sebastián de Icaza igen befolyásos család sarja, de Monserrat nem hajlandó hozzámenni feleségül. Monserrat szíve ugyanis már foglalt, szerelme José Luis (Luis Roberto Guzmán), akit azonban nem fogad el a Mendoza család, mert csak tizedes, aki nem tud ígéretes jövőt biztosítani lányuknak. Monserrat úgy dönt, hogy felbontja jegyességét Sabastiánnal, de édesanyja nem hagyja ennyiben a dolgot és új jelölt után néz a lánya számára. Megtudja, hogy Alejandro (Sebastián Rulli), a közeli birtokon dolgozó fiatalember igazi apja nem más, mint Benjamín Almonte, aki gazdag és nagy hatalmú ember. Az erőskezű apa halálos ágyán felfedi titkát, így Alejandro lesz az örököse. Graciela kétségbeesésében Alejandro pénzügyi segítségét kéri, aki ezt meg is adja, de zálogba Monserrat szerelmét kéri.

Graciela és fia, Dimitrio (Osvaldo Benavides), akik nem akarják elveszíteni kiváltságos helyzetüket, mindent megtesznek, hogy szétválasszák a szerelmeseket. Becsapják Monserratot, és közben a hatóságok Josét gyilkossággal vádolják. A fiú ártatlan, ennek ellenére börtönbe zárják. Az édesanya kényszeríti lányát, hogy menjen hozzá Alejandróhoz és cserébe a férfi kifizeti az adósságaikat. Az esküvőt megtartják és Montserrat idővel beleszeret a férjébe. Ám ekkor újra felbukkan José Luis, aki mindenképp vissza akarja szerezni becsületét és igaz szerelmét.

Erick találkozása az apjával rosszul kezdődik. A megtört szívű apa nem hajlandó megbocsátani. Esmeralda azonban nem hagyja annyiban a dolgot – saját gyásza jogán közbeavatkozik. Alejandro és Montserrat újra és újra kifejezik egymás iránti végtelen szerelmüket. Graciela arra próbálja meg rávenni Josefinát, hogy ne menjen hozzá Adolfohoz, mert Dimitrio még mindig szereti őt. Anselmo atya az utolsó pillanatban megtagadja Adolfotól a templomi esketést. Montserrat és Nadia az esküvőre készülődnek. A felhőtlen örömbe Pedro telefonál bele: közli, hogy Adolfo a Skorpió. A hír hallatán mindenki kétségek közt őrlődik, amíg Adolfo végül be nem vallja a teljes igazságot. Macario ismét lopással gyanúsítja meg Kevint, és elkergeti a háztól, de ő kerül bajba, mert kiderül az igazság.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
6,4
5 szavazat átlaga: 6,4
-/10