Bejelentkezés:
Keresés:

Szerelem zálogba

RTL+  03:15 - 04:05  Mexikói filmsorozat (2013) (188. rész) (50')
Cliff Richard: Castles in the Air
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

A légy 2.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Vörös zsaru
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Ebadta tolvajok
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Utazás a rejtélyes szigetre
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

RTL+: Szerelem zálogba


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
50 perc

Epizód:
188. rész

Gyártási év:
2013

Eredeti cím:
   Lo que la vida me robó - What Life Took from Me

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Szerelem zálogba

A történet Agua Azulban, a festői szépségű faluban játszódik, ahol a csinos Monserrat Mendoza (Angelique Boyer) módos családja él. Édesanyja, Graciela (Daniela Castro) semmilyen körülmények között nem hajlandó lemondani a jólétről, még akkor sem, amikor férje, a nyugalmazott tengernagy Lauro Mendoza (Rogelio Guerra) már mindent elveszített.

Családja megélhetési problémáinak megoldásához kinézi lányának az ideális férjnek Sebastiánt. Sebastián de Icaza igen befolyásos család sarja, de Monserrat nem hajlandó hozzámenni feleségül. Monserrat szíve ugyanis már foglalt, szerelme José Luis (Luis Roberto Guzmán), akit azonban nem fogad el a Mendoza család, mert csak tizedes, aki nem tud ígéretes jövőt biztosítani lányuknak. Monserrat úgy dönt, hogy felbontja jegyességét Sabastiánnal, de édesanyja nem hagyja ennyiben a dolgot és új jelölt után néz a lánya számára. Megtudja, hogy Alejandro (Sebastián Rulli), a közeli birtokon dolgozó fiatalember igazi apja nem más, mint Benjamín Almonte, aki gazdag és nagy hatalmú ember. Az erőskezű apa halálos ágyán felfedi titkát, így Alejandro lesz az örököse. Graciela kétségbeesésében Alejandro pénzügyi segítségét kéri, aki ezt meg is adja, de zálogba Monserrat szerelmét kéri.

Graciela és fia, Dimitrio (Osvaldo Benavides), akik nem akarják elveszíteni kiváltságos helyzetüket, mindent megtesznek, hogy szétválasszák a szerelmeseket. Becsapják Monserratot, és közben a hatóságok Josét gyilkossággal vádolják. A fiú ártatlan, ennek ellenére börtönbe zárják. Az édesanya kényszeríti lányát, hogy menjen hozzá Alejandróhoz és cserébe a férfi kifizeti az adósságaikat. Az esküvőt megtartják és Montserrat idővel beleszeret a férjébe. Ám ekkor újra felbukkan José Luis, aki mindenképp vissza akarja szerezni becsületét és igaz szerelmét.

Montserrat és Graciela között egyre szeretettelibb a viszony. Dimitrio végre elolvassa az Adolfo semmitmondó szövegét tartalmazó, Ezequiel hagyatékának hitt levelet. Esmeraldának eszébe jut, hogy az öltözőjében is van letétben egy levél, ami a Skorpió kilétére utalhat. Pedro elárulná Alejandronak, hogy hol rejtőzik José Luis Rominával – Victor megöléséért cserébe. A manipulálás azonban Victor döbbenetes vallomása ellenére sem jár sikerrel. Erick végre feltárja a tragikus titkot, ami menekülésre készteti. Később a meghatott Esmeralda és Refugio beszélgetése azzal zárul, hogy a fiú újra gyönyörködni akar szerelme táncában. A nézőtérre azonban már nem jut ki, mert megjelenik Adolfo a másik Ezequiel - levélért. A szembesülés tragikus véget ér.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
6,4
5 szavazat átlaga: 6,4
-/10