Bejelentkezés:
Keresés:

Szerelem zálogba

RTL+  03:15 - 04:05  Mexikói filmsorozat (2013) (184. rész) (50')
A nagy átverés
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Hook
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Az utolsó jelentés
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Vérbeli hajsza
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Vasangyalok
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

RTL+: Szerelem zálogba


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
50 perc

Epizód:
184. rész

Gyártási év:
2013

Eredeti cím:
   Lo que la vida me robó - What Life Took from Me

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Szerelem zálogba

A történet Agua Azulban, a festői szépségű faluban játszódik, ahol a csinos Monserrat Mendoza (Angelique Boyer) módos családja él. Édesanyja, Graciela (Daniela Castro) semmilyen körülmények között nem hajlandó lemondani a jólétről, még akkor sem, amikor férje, a nyugalmazott tengernagy Lauro Mendoza (Rogelio Guerra) már mindent elveszített.

Családja megélhetési problémáinak megoldásához kinézi lányának az ideális férjnek Sebastiánt. Sebastián de Icaza igen befolyásos család sarja, de Monserrat nem hajlandó hozzámenni feleségül. Monserrat szíve ugyanis már foglalt, szerelme José Luis (Luis Roberto Guzmán), akit azonban nem fogad el a Mendoza család, mert csak tizedes, aki nem tud ígéretes jövőt biztosítani lányuknak. Monserrat úgy dönt, hogy felbontja jegyességét Sabastiánnal, de édesanyja nem hagyja ennyiben a dolgot és új jelölt után néz a lánya számára. Megtudja, hogy Alejandro (Sebastián Rulli), a közeli birtokon dolgozó fiatalember igazi apja nem más, mint Benjamín Almonte, aki gazdag és nagy hatalmú ember. Az erőskezű apa halálos ágyán felfedi titkát, így Alejandro lesz az örököse. Graciela kétségbeesésében Alejandro pénzügyi segítségét kéri, aki ezt meg is adja, de zálogba Monserrat szerelmét kéri.

Graciela és fia, Dimitrio (Osvaldo Benavides), akik nem akarják elveszíteni kiváltságos helyzetüket, mindent megtesznek, hogy szétválasszák a szerelmeseket. Becsapják Monserratot, és közben a hatóságok Josét gyilkossággal vádolják. A fiú ártatlan, ennek ellenére börtönbe zárják. Az édesanya kényszeríti lányát, hogy menjen hozzá Alejandróhoz és cserébe a férfi kifizeti az adósságaikat. Az esküvőt megtartják és Montserrat idővel beleszeret a férjébe. Ám ekkor újra felbukkan José Luis, aki mindenképp vissza akarja szerezni becsületét és igaz szerelmét.

Az Ezequiel csapdájába esett Pedro mégiscsak elmenekül, így az sem derül ki, hogy hol rejtegeti Rosariot. Alejandro és José Luis egy gyanú alapján indul az asszony keresésére. Biztosítéknak Ezequielt is magukkal viszik. Alejandro talál rá az édesanyjára. Mielőtt magával vinné, még körülnéz, és ezzel megmenti José Luis életét. Ezalatt Maria - önös érdekből - Rosario életét menti meg, akit otthon mindenki boldogan fogad. Dimitrio őrjöng, amikor megtudja, hogy Ezequiel meghalt. Macario továbbra sem képes bízni Kevinben, pedig mindenki más szeretetre méltónak találja a fiút. Maria láthatóan gyanús szándékkal próbál Lauritóval barátkozni, de Victor időben érkezik a gyerekekért. Pedro a rémült Ameliánál keres búvóhelyet.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
6,4
5 szavazat átlaga: 6,4
-/10