Bejelentkezés:
Keresés:
Időről időre DVD
Időről időre Blu-ray

Party zóna
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Birodalom
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Az utolsó jelentés
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

A shaolin templom szent köntöse
Raktáron!
Szállítás 1 nap.


Cool: Időről időre

Időről időre idővonala

Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
60 perc

Évad:
1. évad

Epizód:
8. rész

Korhatár:

Gyártási év:
2017

Eredeti cím:
   Time After Time 1

Időről időre

Ha elvesznél

Amerikai krimisorozat (2017) (I. évad 8. rész) (60')

Az amerikai bemutató után alig három héttel magyar szinkronnal láthatják a nézők a COOL újabb országos tévépremierjét, az Időről időre című krimisorozatot.

Az Időről időre az 1979-es Nicholas Meyer-film alapján készült, amely Karl Alexander novelláján alapult. A rendkívül fordulatos sorozat története szerint a fiatal H.G. Wells (Freddie Stroma) a XIX. században feltalálja az időgépet, amit barátja, John, aki nem más, mint Hasfelmetsző Jack (Josh Bowman) ellop és vele napjainkban, a New York-i Metropolitan Múzeum kiállítótermében köt ki. Wells persze régi barátja nyomába ered, és nemcsak Jackkel, hanem a XXI. század vívmányaival is meg kell mérkőznie.

Wells, Jane és John az időgéppel tűnnek el Brooke elől, s a gép valahol az óceánban landol, egy sziget közelében. Egymásról mit sem tudva bolyonganak a szigeten, ahol furcsa teremtmények laknak az erdőben. Wells Jane-t keresi kétségbeesetten, és örül a katonáknak, ám azok foglyul ejtik. Mint kiderül, a szigeten Dr. Monroe, Brooke apja génkísérleteket végez, és Wells Dr. Moreau szigete című könyvéből inspirálódik.

Időről időre filmelőzetes
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
0,0
Még nem érkezett szavazat.
-/10