Bejelentkezés:
Keresés:

Szerelem zálogba

RTL+  03:15 - 04:05  Mexikói filmsorozat (2013) (185. rész) (50')
Frakk: A macskák réme
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Fülledtség
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Időbűnök
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

P.S. I love you
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Adni jó
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

RTL+: Szerelem zálogba


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
50 perc

Epizód:
185. rész

Gyártási év:
2013

Eredeti cím:
   Lo que la vida me robó - What Life Took from Me

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Szerelem zálogba

A történet Agua Azulban, a festői szépségű faluban játszódik, ahol a csinos Monserrat Mendoza (Angelique Boyer) módos családja él. Édesanyja, Graciela (Daniela Castro) semmilyen körülmények között nem hajlandó lemondani a jólétről, még akkor sem, amikor férje, a nyugalmazott tengernagy Lauro Mendoza (Rogelio Guerra) már mindent elveszített.

Családja megélhetési problémáinak megoldásához kinézi lányának az ideális férjnek Sebastiánt. Sebastián de Icaza igen befolyásos család sarja, de Monserrat nem hajlandó hozzámenni feleségül. Monserrat szíve ugyanis már foglalt, szerelme José Luis (Luis Roberto Guzmán), akit azonban nem fogad el a Mendoza család, mert csak tizedes, aki nem tud ígéretes jövőt biztosítani lányuknak. Monserrat úgy dönt, hogy felbontja jegyességét Sabastiánnal, de édesanyja nem hagyja ennyiben a dolgot és új jelölt után néz a lánya számára. Megtudja, hogy Alejandro (Sebastián Rulli), a közeli birtokon dolgozó fiatalember igazi apja nem más, mint Benjamín Almonte, aki gazdag és nagy hatalmú ember. Az erőskezű apa halálos ágyán felfedi titkát, így Alejandro lesz az örököse. Graciela kétségbeesésében Alejandro pénzügyi segítségét kéri, aki ezt meg is adja, de zálogba Monserrat szerelmét kéri.

Graciela és fia, Dimitrio (Osvaldo Benavides), akik nem akarják elveszíteni kiváltságos helyzetüket, mindent megtesznek, hogy szétválasszák a szerelmeseket. Becsapják Monserratot, és közben a hatóságok Josét gyilkossággal vádolják. A fiú ártatlan, ennek ellenére börtönbe zárják. Az édesanya kényszeríti lányát, hogy menjen hozzá Alejandróhoz és cserébe a férfi kifizeti az adósságaikat. Az esküvőt megtartják és Montserrat idővel beleszeret a férjébe. Ám ekkor újra felbukkan José Luis, aki mindenképp vissza akarja szerezni becsületét és igaz szerelmét.

Amelia titokban segítségért telefonál, Pedro azonban észreveszi, félholtra veri az asszonyt, és ismét eltűnik a végül mégis odaérkező José Luisék elől. Carlotát megrázza Ezequiel halálhíre, Montserrat meghívja magukhoz néhány napra. Maria a vetélytársának öltözve állja Montserrat útját, és pisztolyt fog rá. A merénylet nem sikerül, mert Adolfo közbelép, de amikor magukra maradnak, elengedi a lányt. Ehhez lábon kell lövetnie magát, amitől még inkább hősnek tartja mindenki. Dimitrioval szemben azonban súlyos bűntudata van, és úgy tűnik, mintha a volt barát gyanakodna is. Macario titokban apasági tesztet akar végeztetni. Maria egy üvegcse formájában megkapja a fizetségét Pedrotól, aki végleg búcsút vesz tőle.

Ezequiel titkárnője egy, a férfi által hátrahagyott bizalmas levelet bíz Refugiora.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
6,4
5 szavazat átlaga: 6,4
-/10