Bejelentkezés:
Keresés:

Szerelem zálogba

RTL+  03:15 - 04:05  Mexikói filmsorozat (2013) (193. rész) (50')
Jo Nesbo
Vér a havon
23%
2980 Ft 2295 Ft
Melin Cedamus
Szeretlek
23%
2970 Ft 2287 Ft
Veronica Roth
A beavatott
23%
2990 Ft 2302 Ft

RTL+: Szerelem zálogba


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
50 perc

Epizód:
193. rész

Gyártási év:
2013

Eredeti cím:
   Lo que la vida me robó - What Life Took from Me

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Szerelem zálogba

A történet Agua Azulban, a festői szépségű faluban játszódik, ahol a csinos Monserrat Mendoza (Angelique Boyer) módos családja él. Édesanyja, Graciela (Daniela Castro) semmilyen körülmények között nem hajlandó lemondani a jólétről, még akkor sem, amikor férje, a nyugalmazott tengernagy Lauro Mendoza (Rogelio Guerra) már mindent elveszített.

Családja megélhetési problémáinak megoldásához kinézi lányának az ideális férjnek Sebastiánt. Sebastián de Icaza igen befolyásos család sarja, de Monserrat nem hajlandó hozzámenni feleségül. Monserrat szíve ugyanis már foglalt, szerelme José Luis (Luis Roberto Guzmán), akit azonban nem fogad el a Mendoza család, mert csak tizedes, aki nem tud ígéretes jövőt biztosítani lányuknak. Monserrat úgy dönt, hogy felbontja jegyességét Sabastiánnal, de édesanyja nem hagyja ennyiben a dolgot és új jelölt után néz a lánya számára. Megtudja, hogy Alejandro (Sebastián Rulli), a közeli birtokon dolgozó fiatalember igazi apja nem más, mint Benjamín Almonte, aki gazdag és nagy hatalmú ember. Az erőskezű apa halálos ágyán felfedi titkát, így Alejandro lesz az örököse. Graciela kétségbeesésében Alejandro pénzügyi segítségét kéri, aki ezt meg is adja, de zálogba Monserrat szerelmét kéri.

Graciela és fia, Dimitrio (Osvaldo Benavides), akik nem akarják elveszíteni kiváltságos helyzetüket, mindent megtesznek, hogy szétválasszák a szerelmeseket. Becsapják Monserratot, és közben a hatóságok Josét gyilkossággal vádolják. A fiú ártatlan, ennek ellenére börtönbe zárják. Az édesanya kényszeríti lányát, hogy menjen hozzá Alejandróhoz és cserébe a férfi kifizeti az adósságaikat. Az esküvőt megtartják és Montserrat idővel beleszeret a férjébe. Ám ekkor újra felbukkan José Luis, aki mindenképp vissza akarja szerezni becsületét és igaz szerelmét.

Adolfo sírva könyörög a menyasszonyának, hogy ne mondja le az esküvőt, szökjön vele külföldre, kezdjenek tiszta, új életet, hiszen a lelke annak idején azért veszett el, mert Josefina magára hagyta. A lány azonban csak a felelősségvállalást hajlandó elfogadni – Adolfo számára azonban a börtön nem választás. A kapun kilépő férfit Pedro várja, és magával viszi azzal, hogy megszökteti. Dimitrio értesül a Skorpió kilétéről, és bosszúvágytól hajtva a keresésére indul. José Luis a nyomába ered, hogy a tragédiát megelőzze. Pedro csapdájától tartva a rémült Montserrat és Josefina is utánuk megy. Adolfo és Dimitrio végül szembekerülnek egymással, és Adolfo olyat tesz, amivel maga dönti el a sorsát. Macario a távolsági buszról rángatja le Kevint, és miután nagy nehezen bocsánatot kért tőle, hazaviszi. Josefina zokogva gyászolja szerelmét. Nadia vigasztalhatatlan. Dimitriot lelkifurdalás gyötri.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
6,4
5 szavazat átlaga: 6,4
-/10