Bejelentkezés:
Keresés:

Szerelem zálogba

RTL+  03:15 - 04:05  Mexikói filmsorozat (2013) (183. rész) (50')
Veronica Roth
A hűséges
23%
2990 Ft 2302 Ft
Nora Roberts
A gyűjtő
23%
2990 Ft 2302 Ft

RTL+: Szerelem zálogba


Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
50 perc

Epizód:
183. rész

Gyártási év:
2013

Eredeti cím:
   Lo que la vida me robó - What Life Took from Me

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Szerelem zálogba

A történet Agua Azulban, a festői szépségű faluban játszódik, ahol a csinos Monserrat Mendoza (Angelique Boyer) módos családja él. Édesanyja, Graciela (Daniela Castro) semmilyen körülmények között nem hajlandó lemondani a jólétről, még akkor sem, amikor férje, a nyugalmazott tengernagy Lauro Mendoza (Rogelio Guerra) már mindent elveszített.

Családja megélhetési problémáinak megoldásához kinézi lányának az ideális férjnek Sebastiánt. Sebastián de Icaza igen befolyásos család sarja, de Monserrat nem hajlandó hozzámenni feleségül. Monserrat szíve ugyanis már foglalt, szerelme José Luis (Luis Roberto Guzmán), akit azonban nem fogad el a Mendoza család, mert csak tizedes, aki nem tud ígéretes jövőt biztosítani lányuknak. Monserrat úgy dönt, hogy felbontja jegyességét Sabastiánnal, de édesanyja nem hagyja ennyiben a dolgot és új jelölt után néz a lánya számára. Megtudja, hogy Alejandro (Sebastián Rulli), a közeli birtokon dolgozó fiatalember igazi apja nem más, mint Benjamín Almonte, aki gazdag és nagy hatalmú ember. Az erőskezű apa halálos ágyán felfedi titkát, így Alejandro lesz az örököse. Graciela kétségbeesésében Alejandro pénzügyi segítségét kéri, aki ezt meg is adja, de zálogba Monserrat szerelmét kéri.

Graciela és fia, Dimitrio (Osvaldo Benavides), akik nem akarják elveszíteni kiváltságos helyzetüket, mindent megtesznek, hogy szétválasszák a szerelmeseket. Becsapják Monserratot, és közben a hatóságok Josét gyilkossággal vádolják. A fiú ártatlan, ennek ellenére börtönbe zárják. Az édesanya kényszeríti lányát, hogy menjen hozzá Alejandróhoz és cserébe a férfi kifizeti az adósságaikat. Az esküvőt megtartják és Montserrat idővel beleszeret a férjébe. Ám ekkor újra felbukkan José Luis, aki mindenképp vissza akarja szerezni becsületét és igaz szerelmét.

Miközben Adolfo még 24 órát kér Pedrotól, hogy végezzen Ezequiellel, Ezequiel, immár védőőrizetben, azzal zsarolja a Rosariot kiszabadítani kívánó, Dimitrio által vezetett csapatot, hogy csak akkor árulja el, hol van Pedro, és csak akkor segít kiszedni belőle, hol van Rosario, ha ezután a hatóság kijuttatja őt az országból. Graciela, hogy közelebb csalogassa magához, közli Lauritoval, hogy Rosario már nem is él, amit Laurito megszeppenve, Montserrat és Alejandro felháborodva fogad. A Pedro búvóhelyére lehallgató-mikrofonnal felszerelt Ezequiel becsapja megbízóit, a mikrofont kikapcsolja, Pedrot pedig öngyilkosságra bíztatja, hogy az elkerülje a fogyatékossága miatt számára megalázó és kilátástalan börtönéveket.

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
6,4
5 szavazat átlaga: 6,4
-/10