Bejelentkezés:

Éjjel-Nappal Budapest

RTL Klub  13:20 - 14:40  Magyar filmsorozat (2018) (1201. rész) (80')
Ghislaine Stora

Lányok nagy desszertes könyve - mennyei édességek


L. Kelemen Gábor

Amerika Legendás Nemzeti Parkjai - Hegyek, kanyonok, vízesések, fjordok, tavak, folyók, gejzírek, gleccserek


RTL Klub: Éjjel-Nappal Budapest


Linkek:

Időtartam:
80 perc

Epizód:
1201. rész

Gyártási év:
2018


Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Éjjel-Nappal Budapest

Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplői fiatalok, akik a vibráló főváros szívében, egy trendi apartmanban élnek. Különböző egyéniségek, különböző álmokkal, vágyakkal, de egy dolog biztosan összetartja őket: imádják ahol élnek, a fővárost, Budapestet!

Az epizódokban a szereplők mindennapjai láthatók, non-stop követve az eseményeket. Fellángolások, vonzódások, igaz szerelmek, elutasítások, kudarcok, pont, ahogyan a való életben. Lányok és fiúk, akik miközben álmaikért és vágyaikért harcolnak a nagyvárosi élet forgatagában, nappal a nyüzsgő belvárosban élik mindennapjaikat, éjjel viszont az éjszakai élet világában buliznak, szórakoznak.

Ahogy kezdődött:

A lakás tulajdonosa a 37 éves Joe, aki hirtelen ötlettől vezérelve nem irodának adta ki lakását, hanem a szobákba lakókat keresett. Így került a lakásba Regina, az albérlet egyik legrégebbi lakója, a sármos Marci, a szerelmes Rita, az énekesi ambíciókkal megáldott Zsófi; Lali, aki sosem képes időben fizetni a lakbért és folyton vicces bonyodalmakba keveredik; Gábor, Lali állandó tettestársa, aki ugyan nem az albi lakója, de a baráti társaság örök bohóca. És megannyi további szereplő, akik a társasághoz kötődnek, az élükön Hannával, aki Joe 17 éves tipikus kamasz lánya, és semmit sem szeretne jobban, mint a menő lakás egyik lakójává válni. A lakás közössége olyan baráti társaság, ahol bármi történjék a barátság és az összetartás számít mindenek felett. Ebbe a társaságba érkezik Anikó, akinek Marci beígérte, hogy beköltözhet a lakás egyik megüresedett szobájába.

Gábornak sikerül rávennie Joe-t, hogy tegyen még egy kísérletet arra, hogy megszerezze álmai műhelyét. De sajnos Orsi miatt ez nem jön össze, Joe-nak ugyanis haladéktalanul a lerészegedett lányért kell mennie az iskolába. Joe nagyon leteremti Orsit, és megtiltja Marcinak, hogy kapcsolatot tartson az unokahúgával. Amikor aztán végre odaérnek a műhelyhez, a tulajdonos már nincs ott. Joe súlyos szemrehányásokkal illeti Gábort és Orsit.

Szofit reggel a fodrászatba érve kellemetlen meglepetés éri: a hitelező bank képviselője közli vele, hogy két héten belül el kell hagynia a fodrászatot. Szofit sokkolja a közlés, mert eddig maga előtt is igyekezett eltussolni a problémákat. Otthon kétségbeesetten mondja el Teónak, hogy milyen kutyaszorítóba került. Teó azt javasolja, hogy avassa be Tamást is a gondjaiba, de ezt Szofi elutasítja, mert szégyelli a dolgot. Amikor Tamás az esküvőjükkel kapcsolatos meglepetéssel akar örömet okozni neki, Szofi elutasítóan reagál.

Bori reggel megkaparintja Roland fekete noteszének egyik lapját, amelyen egy bizonyos Laura nevű nő csillagos ötös minősítést kapott. Kíváncsian és egy leheletnyi féltékenységgel a szívében elmegy Karolával a masszázsszalonba, ahol Laura dolgozik, majd ott véletlenül elkotyogja a nőnek, hogy Rolanddal jár. Laura később kihívó ruhában megjelenik a klubban, amivel teljesen kiakasztja Borit. Roland azzal leckézteti meg a barátnőjét a féltékenykedése miatt, hogy meghívja Laurát egy italra.

További időpontok
Kedvencek kezelése:
 TV csatornaIdőpontCím 
 
RTL II 2020. június 1. hétfő 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1780. rész)
 
RTL II 2020. június 2. kedd 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1781. rész)
 
RTL II 2020. június 3. szerda 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1781. rész)
 
RTL II 2020. június 3. szerda 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1782. rész)
 
RTL II 2020. június 4. csütörtök 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1782. rész)
 
RTL II 2020. június 4. csütörtök 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1783. rész)
 
RTL II 2020. június 5. péntek 16:00 Éjjel-Nappal Budapest (1783. rész)
 
RTL II 2020. június 5. péntek 21:30 Éjjel-Nappal Budapest (1784. rész)
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
4,6
57 szavazat átlaga: 4,6
-/10