Bejelentkezés:
Keresés:

A védelmező - A tehetség; Összeomlás

RTL Klub  14:05 - 16:15  Amerikai filmsorozat (2014) (I. évad 9-10. rész) (130')

A Védelmező DVD
A Védelmező Blu-ray
Lee Child
Bosszúvágy
23%
3290 Ft 2533 Ft
John Fowles
A lepkegyűjtő
23%
3490 Ft 2687 Ft

RTL Klub: A védelmező

A védelmező idővonala

Linkek:

Szereplők:

Időtartam:
130 perc

Évad:
1. évad

Epizód:
9. rész

Gyártási év:
2014

Eredeti cím:
   Believe 1 Prodigy; Collapse

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
A védelmező - A tehetség; Összeomlás

Bo, a különleges képességű kislány állandó veszélyben van, többen is vadásznak rá. Egy független, tudósokból álló csapat próbálja védelmezni azzal a céllal, hogy a képességét gyógyításra fordítsa. Ám idő kell még ahhoz, hogy adottságát irányítani tudja. Winter egy halálra ítélt rabot választ mellé. Tate elvállalja az életveszélyes küldetést, nem is sejtve, hogy valójában ő a kislány édesapja.

9.

Bo és Tate egy családon próbálnak segíteni, akik halálos autóbalesetet szenvednének. Eközben persze Skouras és az FBI keresi őket. Winteréket meg is találják, de a csapat túljár a szövetségiek eszén, és elrabolják tőlük Skourast. Alkut kötnek, hogy férfiért cserébe az Orchestra engedje el Channinget. Ez meg is történik, ám a nőt Skouras meglövi az átadáskor, és súlyosan megsérül.

10.

Bo egy álmot lát, melyben veszélybe kerül Farrell ügynök és a lánya. Sietve indulnak Tate-tel az elkövetkező szerencsétlenség helyszínére, egy metróállomásra. Ahogy odaérnek, robbanás történik az aluljáróban, ami beomlik, ők pedig Farrellékkel a romok alá kerülnek.

A Védelmező filmelőzetes
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,9
9 szavazat átlaga: 7,9
-/10