Bejelentkezés:
Keresés:
Oltári vőlegény
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Folyó szeli ketté
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Fülledtség
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Vuk
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Éjszaka a múzeumban
Raktáron!
Szállítás 1 nap.


RTL Klub: Elif – A szeretet útján


Linkek:

Szereplők:

Rendezte:

Időtartam:
75 perc

Évad:
1. évad

Epizód:
115. rész

Korhatár:

Gyártási év:
2014

Eredeti cím:
   Elif 1

Elif – A szeretet útján

Török filmsorozat (2014) (I. évad 115. rész) (75')

Újabb török sikersorozat kerül a hazai képernyőkre az RTL Klub jóvoltából. Az Elif – A szeretet útján kirobbanó nemzetközi fogadtatása (több mint húsz országban mutatták be szerte a világon) egy mindenki számára élvezhető és átérezhető érzékeny és szívhez szóló családi történetnek köszönhető, amelynek középpontjában Elif, az elragadó, de nehéz körülmények között cseperedő kislány megpróbáltatásokkal teli története áll.

Elif édesanyja, Melek várandósan lett egy részeges férfi, Veysel felesége. Veysel ráadásul hatalmas kártyaadósságot halmoz fel és a bűnözők törlesztésül Elifet kérik cserébe. A súlyosan beteg Melek tudomást szerez az elképesztő tervről és legjobb barátnőjéhez, Ayséhoz fordul segítségért. Az utolsó pillanatban meg kell szöktetnie az alig 6 éves kislányt még mielőtt férje és a banda rátalálnak. Ayse ráadásul azt a feladatot kapja, hogy vigye el Elifet a gazdag Kenan házába, ahol az asszony dolgozik. A kislány nem tudja, hogy valójában biológiai apja házába kerül, aki szintén nem sejti, hogy Elif egy korábbi szolgálólánnyal szövődött törvénytelen kapcsolatának gyümölcse. Ráadásul Kenan felesége és gyermeke sem nézik jó szemmel a kis jövevényt és mindent megtesznek azért, hogy lehulljon a lepel a Kenan ház féltve őrzött titkáról.

A sorozat olyannyira sikeres lett, hogy nem csak Közép-Európa számos országában mutatták be, hanem még a latin telenovellák őshazájában, Dél-Amerikában is rajonganak érte. Törökországban pedig már a harmadik évadot rendelték be a rendkívüli nézettségi mutatók alapján.

Murat és Erkut egyaránt kiborulnak, mikor meglátják, hogy Veysel barátjaként kezeli Selimet, nem csak a házába engedi be, de ott kávéval és teával kínálja. Erkut elviharzik, és Murat, bár egy ideig veszekszik apjával és annak vendégével, követi barátját. Később kiderül, Selim és Veysel azután barátkoztak össze, hogy a fiatalember bevitte szerelme apját a kórházba.

További időpontok
Kedvencek kezelése:
 TV csatornaIdőpontCím 
 
RTL Klub 2018. augusztus 15. szerda 16:55 Elif – A szeretet útján (II. évad 50. rész)
 
RTL Klub 2018. augusztus 16. csütörtök 16:55 Elif – A szeretet útján (II. évad 51. rész)
 
RTL Klub 2018. augusztus 17. péntek 16:55 Elif – A szeretet útján (II. évad 52. rész)
 
RTL Klub 2018. augusztus 21. kedd 16:50 Elif – A szeretet útján (II. évad 53. rész)
 
RTL Klub 2018. augusztus 22. szerda 16:50 Elif – A szeretet útján (II. évad 54. rész)
 
RTL Klub 2018. augusztus 23. csütörtök 16:50 Elif – A szeretet útján (II. évad 55. rész)
 
RTL Klub 2018. augusztus 24. péntek 16:50 Elif – A szeretet útján (II. évad 56. rész)
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
10,0
2 szavazat átlaga: 10,0
-/10