Bejelentkezés:
Keresés:
A nagy átverés
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Az asztronauta
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Két túsz között
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Zöld kártya
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Julia
Raktáron!
Szállítás 1 nap.


RTL Klub: Elif – A szeretet útján


Linkek:

Szereplők:

Rendezte:

Időtartam:
70 perc

Évad:
1. évad

Epizód:
119. rész

Korhatár:

Gyártási év:
2014

Eredeti cím:
   Elif 1

Elif – A szeretet útján

Török filmsorozat (2014) (I. évad 119. rész) (70')

Újabb török sikersorozat kerül a hazai képernyőkre az RTL Klub jóvoltából. Az Elif – A szeretet útján kirobbanó nemzetközi fogadtatása (több mint húsz országban mutatták be szerte a világon) egy mindenki számára élvezhető és átérezhető érzékeny és szívhez szóló családi történetnek köszönhető, amelynek középpontjában Elif, az elragadó, de nehéz körülmények között cseperedő kislány megpróbáltatásokkal teli története áll.

Elif édesanyja, Melek várandósan lett egy részeges férfi, Veysel felesége. Veysel ráadásul hatalmas kártyaadósságot halmoz fel és a bűnözők törlesztésül Elifet kérik cserébe. A súlyosan beteg Melek tudomást szerez az elképesztő tervről és legjobb barátnőjéhez, Ayséhoz fordul segítségért. Az utolsó pillanatban meg kell szöktetnie az alig 6 éves kislányt még mielőtt férje és a banda rátalálnak. Ayse ráadásul azt a feladatot kapja, hogy vigye el Elifet a gazdag Kenan házába, ahol az asszony dolgozik. A kislány nem tudja, hogy valójában biológiai apja házába kerül, aki szintén nem sejti, hogy Elif egy korábbi szolgálólánnyal szövődött törvénytelen kapcsolatának gyümölcse. Ráadásul Kenan felesége és gyermeke sem nézik jó szemmel a kis jövevényt és mindent megtesznek azért, hogy lehulljon a lepel a Kenan ház féltve őrzött titkáról.

A sorozat olyannyira sikeres lett, hogy nem csak Közép-Európa számos országában mutatták be, hanem még a latin telenovellák őshazájában, Dél-Amerikában is rajonganak érte. Törökországban pedig már a harmadik évadot rendelték be a rendkívüli nézettségi mutatók alapján.

Arzu felajánlja Erkutnak, hogy dolgozzanak együtt, és válasszák szét Zeynepet és Selimet. Selim meglepetésre készül: szeretné megkérni Zeynep kezét. Ezért megkéri Gülnurt és Ardát, hogy segítsenek az előkészületekben. Kenannak végül sikerül beszélnie Zeyneppel, aki elmondja neki, hogy Melek hogyan került börtönbe. Kenan beszél Melekkel, és felajánlja a segítségét, de Melek visszautasítja azt. Belkis Meleket vádolja, amiért nem láthatta a férjét.

További időpontok
Kedvencek kezelése:
 TV csatornaIdőpontCím 
 
RTL Klub 2018. október 24. szerda 16:20 Elif – A szeretet útján (II. évad 97. rész)
 
RTL Klub 2018. október 25. csütörtök 16:20 Elif – A szeretet útján (II. évad 98. rész)
 
RTL Klub 2018. október 26. péntek 16:20 Elif – A szeretet útján (II. évad 99. rész)
 
RTL Klub 2018. október 29. hétfő 16:20 Elif – A szeretet útján (II. évad 100. rész)
 
RTL Klub 2018. október 30. kedd 16:20 Elif – A szeretet útján (II. évad 101. rész)
 
RTL Klub 2018. október 31. szerda 16:20 Elif – A szeretet útján (II. évad 102. rész)
Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
10,0
3 szavazat átlaga: 10,0
-/10