Bejelentkezés:
Keresés:

Született feleségek - Isten hozzád!

TV4  11:30 - 12:30  Amerikai vígjátéksorozat (2009) (VI. évad 23. rész) (45')
A sejt
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Szóljon a hegedű
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Az üresfejű
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Francia szépség
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Kingsman: A titkos szolgálat
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

TV4: Született feleségek


Linkek:

Rendezte:

Időtartam:
45 perc

Évad:
6. évad

Epizód:
23. rész

Gyártási év:
2009

Eredeti cím:
   Desperate Housewives

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Született feleségek - Isten hozzád!

Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz! Ebben az idilli, csupa boldogsággal átszőtt utcában élnek a Született feleségek férjeikkel vagy éppen férjeik nélkül.

Minden nő álma, hogy egyszer megtalálja élete párját, a férfit, aki mellett igazán az lehet, aki akar. Remek háziasszony, igazi családanya, odaadó szerető (talán ez nem is annyira fontos.) egyszóval: született feleség! Ám a Lila Akác közben mindez csak a látszat. A felszín alatt ezer titok lappang, de egy biztosan: vajon miért vetett véget az életének Mary Alice Young egy szokványosnak tűnő reggelen?

Vegyük hát sorra a Született feleségeket!

Itt van először is a már említett MARY ALICE YOUNG - Mindene a család, munkája pedig a háztartási teendők ellátása. Boldogan éldegél férjével, Paullal és kamasz fiával, Zackkel. Napjai csöndes egyhangúságban telnek, mígnem egy végzetes csütörtökön döbbenetes módon a boldog feleség egész egyszerűen fejbe lövi magát.

Aztán LYNETTE SCAVO - aki karrierje csúcsán első terhességekor feladta menedzseri állását, s ettől kezdve főállású anya lett belőle. Négy gyerek, egy férj, Tom, aki állandóan üzleti úton van és milliónyi feladat.

GABRIELLE SOLIS - Nos, neki aztán igazán nem lehet oka a panaszra! Egy elbűvölő hajdani modell, aki hozzáment a jóképű Carlos-hoz. Kitűnő anyagi körülmények között, gyermek híján csak egymásnak élhetnének. Ám Carlos-t csak és kizárólag az üzlet hatja meg, Gabrielle-t pedig a csinos, fiatal kertészfiú...

És íme a tökéletes, ám éppen ezért családja számára elviselhetetlen: BREE VAN DE KAMP. Messze földön híres egészséges főztjeiről, cukrásztudományáról, házi készítésű ruháiról, maga ültette kertjéről, saját kezűleg felújított bútorairól. Két gyermek, Andrew és Danielle édesanyja, s egy elnyomott férj, Rex felesége.

SUSAN MEYER, a gyermekét egyedül nevelő kétségbeesett édesanya megtestesítője. Mióta Karl, a férje egyik napról a másikra faképnél hagyta a titkárnője miatt, Susan nem találja a helyét a világban. Tanácsadója pedig saját tinédzserkorú lánya, Julie. Susan számára azonban felcsillan a remény, az új lakó, a vízvezeték-szerelő, Mike Delfino személyében. Ám van egy kis gond.

EDIE BRITT, a rettenthetetlen pasi-vadász, a vérbeli hódító, az elbűvölő szex-istennő.

Teresa Pruitt azelőtt nővér volt. 33 éven át dolgozott a széplaki kórház szülészeti osztályán. Napjait azzal töltötte, hogy újszülött csecsemőket gondozott, és újdonsült édesanyák körül segédkezett. Tiszta szívből szerette a munkát, amit végzett. De ez, sok-sok évvel ezelőtt volt. Teresa Pruitt most újból visszatért a széplaki kórházba. De ezúttal úgy, mint egy páciens. Egy páciens, aki titkot őriz... Miközben Eddie ámokfutásba kezd Lynette-tel az oldalán, a nőnél megindul a szülés. Ekkor Eddie segítséget nyújt Lynette-nek, s a baba egészségesen világra jön, majd a fiú úgy dönt, hogy feladja magát a rendőrségen. Susan és Mike eladják mindenüket, amely az új lakásukba nem fér be, míg Susan végre képes kiadni magából a dühét. Eközben Gaby megpróbál segíteni Angie-nek és Danny-nek. Bree pedig a zsarolás hatására átruházza Sam-re az egész vállalkozását, amely miatt Orson-nal csúnyán összevesznek...

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,5
11 szavazat átlaga: 7,5
-/10