Bejelentkezés:
Keresés:

Született feleségek - Csak a belbecs számít

TV4  11:30 - 12:30  Amerikai vígjátéksorozat (2010) (VII. évad 4. rész) (45')
Mirr Murr a kandúr 3.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Út a mennyországba
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Fixi, Foxi 2.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

A dzsungel könyve 2.
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

Barbie: A hercegnő és a popsztár
Raktáron!
Szállítás 1 nap.

TV4: Született feleségek


Linkek:

Szereplők:

Rendezte:

Időtartam:
45 perc

Évad:
7. évad

Epizód:
4. rész

Gyártási év:
2010

Eredeti cím:
   Desperate Housewives The Thing That Counts Is What's Inside

Jelenetképek:
forrás: rtlklub.sajtoklub.tv Bársony Bence
Született feleségek - Csak a belbecs számít

Mesés hangulatú külvárosi környék, gyönyörű házak, csodás kertek, kedves és barátságos emberek. Ez nem más, mint a Lila Akác köz! Ebben az idilli, csupa boldogsággal átszőtt utcában élnek a Született feleségek férjeikkel vagy éppen férjeik nélkül.

Minden nő álma, hogy egyszer megtalálja élete párját, a férfit, aki mellett igazán az lehet, aki akar. Remek háziasszony, igazi családanya, odaadó szerető (talán ez nem is annyira fontos.) egyszóval: született feleség! Ám a Lila Akác közben mindez csak a látszat. A felszín alatt ezer titok lappang, de egy biztosan: vajon miért vetett véget az életének Mary Alice Young egy szokványosnak tűnő reggelen?

Vegyük hát sorra a Született feleségeket!

Itt van először is a már említett MARY ALICE YOUNG - Mindene a család, munkája pedig a háztartási teendők ellátása. Boldogan éldegél férjével, Paullal és kamasz fiával, Zackkel. Napjai csöndes egyhangúságban telnek, mígnem egy végzetes csütörtökön döbbenetes módon a boldog feleség egész egyszerűen fejbe lövi magát.

Aztán LYNETTE SCAVO - aki karrierje csúcsán első terhességekor feladta menedzseri állását, s ettől kezdve főállású anya lett belőle. Négy gyerek, egy férj, Tom, aki állandóan üzleti úton van és milliónyi feladat.

GABRIELLE SOLIS - Nos, neki aztán igazán nem lehet oka a panaszra! Egy elbűvölő hajdani modell, aki hozzáment a jóképű Carlos-hoz. Kitűnő anyagi körülmények között, gyermek híján csak egymásnak élhetnének. Ám Carlos-t csak és kizárólag az üzlet hatja meg, Gabrielle-t pedig a csinos, fiatal kertészfiú...

És íme a tökéletes, ám éppen ezért családja számára elviselhetetlen: BREE VAN DE KAMP. Messze földön híres egészséges főztjeiről, cukrásztudományáról, házi készítésű ruháiról, maga ültette kertjéről, saját kezűleg felújított bútorairól. Két gyermek, Andrew és Danielle édesanyja, s egy elnyomott férj, Rex felesége.

SUSAN MEYER, a gyermekét egyedül nevelő kétségbeesett édesanya megtestesítője. Mióta Karl, a férje egyik napról a másikra faképnél hagyta a titkárnője miatt, Susan nem találja a helyét a világban. Tanácsadója pedig saját tinédzserkorú lánya, Julie. Susan számára azonban felcsillan a remény, az új lakó, a vízvezeték-szerelő, Mike Delfino személyében. Ám van egy kis gond.

EDIE BRITT, a rettenthetetlen pasi-vadász, a vérbeli hódító, az elbűvölő szex-istennő.

Retikülnek hívják, és mint minden nő tudja, gyakorlatilag bármi lehet benne. A személyre szabott mobiltól a romantikus regényen át, az életmentő gyógyszerig. De bármi is rejtőzzön benne, egyvalamiben biztosak lehetünk: minden retikül elárul valamit a nőről, aki viseli. Akár tudja az illető, akár nem... Carlos és Gabrielle végre megismerkedhetnek a valódi lányukkal, Grace-szel, aki kiköpött hasonmása Gaby-nak. Juanita igazi szüleivel pedig egyezségre is jutnak a lányokat illetően. Paul kapcsolata a feleségével mégsem úgy alakul, ahogy azt korábban közösen eltervezték. Susan eközben kellemetlen helyzetbe kerül a mellékállása miatt, ugyanis Maxine figyelmezteti, hogy ki kellene szállnia, mielőtt az amerikai befektetők felvásárolják tőle a céget. Lynette elhatározza, hogy a saját lányát, Penny-t fogja be bébiszitternek. Bree-hez pedig váratlan vendégek toppannak be, éppen a randevúja napján...

Mennyire tetszett ez a műsor? Szavazz!
7,5
11 szavazat átlaga: 7,5
-/10